Abbeye de Cluny – bokorrózsa

4 032 Ft

Többszörös díjnyertes élénk barackszínű bokorrózsa, bőséges virágzással.

Kiszerelés: szabadgyökerű, A minőség

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Többszörös díjnyertes, igen attraktív, rendkívül erős illatú, élénk barackszínű bokorrózsa, történelmi rózsára emlékeztető virággal, matt zöld levélzettel.

 • Alak: bokros, felfelé növő
 • Magassága: 80-100 cm
 • Virág: 10-12 cm, teljesen dupla, történelmi rózsára emlékeztető, élénk barackszínű
 • Illat: enyhe, fűszeres
 • Virágzás: bőséges, ismétlődő
 • Tenyészhely: napos
 • Talaj: az ideális talaj laza, humuszos, jó vízáteresztő és enyhén savas vagy normál kémhatású (az optimális az 5,5 és 6,5 közötti pH érték).
 • Ellenállóság : kitűnő
 • Növényigény (1 nm): 3 tő
 • Nemesítő: Meilland
 • Bemutatás éve: 1985

További információk

Nemesítő

Meilland

Magasság

80-100 cm

Szélesség

40-60 cm

Díszítő érték

virággal díszítő

Virágzás időszaka

tavasz vége, nyár eleje, nyár közepe, nyár vége, ősz eleje, ősz közepe

Virágszín

barackszín

Virágméret

nagyvirágú, teltvirágú

Hidegtűrő képesség

-15 C alatt

Fényigény

napos fekvésbe

Talajigény

tápdús talaj

Vízigény

átlagos vízigényű

Rózsaland

A Rózsaland fajtaválasztékában az egyik legrégebbi német nemesítő cég, a Tantau, valamint David Austin, Meilland és más ismert nemesítők rózsáit tudod megvásárolni. A jogvédett és fajtabiztos rózsák nagyrészt a közelmúlt nemesítései, ezek már a mai kor igényeit is kiválóan teljesítik:  a betegségekkel szembeni nagyobb ellenállóképességet, hosszú virágzási időszakot, különleges illatokat és persze új virágformákat és divatos színeket.

A szabadgyökerű példányok értékesítésének kiemelt előnye, hogy a 2-3 éves rózsák hosszú, kb 25-30 cm-es gyökérzettel kerülnek kiszállításra, így gyökérzetük hamar eléri a számukra kívánatos mélységet. Szállítási költségük  jóval kisebb, mint a konténeres kiszerelésűeké, így ha a környezetvédelem és  a kedvező szállítás is fontos számodra, akkor  a szabadgyökerű rózsáink közül érdemes választanod! Szinte minden rózsánk ún. A kategóriájú, ami a szigorú német minőségi előírások szerinti legmagasabb minőségnek felel meg: legalább 3 erős fejlett ágat és sűrű gyökérzetet jelent.

Szállítási részletek

A szabadgyökerű rózsákat gyűjtő rendszerben az ültetési szezon előtt értékesítjük. A pontos szállítási határidőkről az egyes fajták rendelhetőségénél látható info ikonra kattintva tudsz tájékozódni. 50,000 Ft feletti rendelésedet ingyen szállítjuk ki! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Fajtagaranciát vállalunk! Ha valamilyen oknál fogva nem a megfelelő fajtát kaptad, kérjük, a rendelést követő 12 hónapon belül jelezd nekünk fotó kíséretében, és jogos reklamáció esetén díjmentesen cseréljük azt.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 900 Ft
Áruda maximum szállítási díja 3 200 Ft

Érdekelhetnek még…