Achillea millefolium ‘Desert Eve Yellow’ – közönséges cickafark (6 db)

6 744 Ft

Az Achillea millefolium ‘Desert Eve Red – közönséges cickafark alacsonyabb termetű, hosszan virágzó évelőnövény.

A csomag tartalma 6 db növény (1,5 literes ültetőedényben)

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Az Achillea millefolium ‘Desert Eve Yellow’ – közönséges cickafark alacsonyabb termetű évelőnövény, páfrányszerűen tagolt lombja sötétzöld, aromás illatú.

  • Alak: kb 40 cm magas, bokros növekedésű, tarackosan terjeszkedő
  • Virág: Sárga, a szár tetején áll a sátorozó virágzat, mely sok apró virágból áll. A virágok kis fejecskéket képeznek, melyek úgy helyezkednek el, hogy majd mind egy síkba kerülnek, miután az alsó ágak hosszabbak, a felsők pedig rövidebbek.
  • Levél: Levelei kétszeresen szárnyasak és puhaszőrűek.
  • Tenyészhely: Napos, védett helyen fejlődik a legjobban.
  • Talaj: Tápanyagban gazdag, humuszos, jó vízáteresztésű talajt kedvel. Szárazságtűrő
  • Felhasználása: Évelőágyásba, természethű, méhbarát kertbe
  • Gyógyító hatása közismert.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, ,

Virágszín
Fényigény

,

Talajigény

Növekedési ütem

Kiszerelés

Józsa Katalin arcképJózsa Katalin vagyok, az InnoFlora évelőkertészet tulajdonosa. Szombathelyen kertészcsaládban születtem, itt dolgozom évelőkertészként, három fiam van. Család, munka, kert, barátság. Ezek a legfontosabbak a számomra. Az évelő növényekből összeállított kiskerteket termesztési tapasztalatok alapján úgy válogattam össze, hogy a terv szerint elültetett növények évekig jól érezzék magukat egymás társaságában, így a kerttulajdonosnak sok öröme legyen benne. A növényeinknek se mindegy, hogy ki mellett élnek évekig!

Évelő növény összeállításainkban színek, formák és ökológiai igények harmonizálásával szeretnénk ötleteket adni egy-egy kis kertrész kialakításához. Ezeket időről időre frissítjük, hogy mindig legyen valami új, érdekes, színes ajánlatunk.

Teljes kínálatomat ITT tudod megnézni!

Szállítási részletek

A megrendelt növényeket a kertészetemben termesztem. Az adott héten vasárnap éjfélig beérkezett rendeléseket a következő hétfőn összesítem, összekészítjük, csomagoljuk és szerdán adom át a GLS futárszolgálatnak, a kiszállítás az azt követő napokon történik. Így a szállítási határidő a rendelés befizetését követő maximum 12 nap.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 3 556 Ft
Áruda maximum szállítási díja 7 112 Ft

Érdekelhetnek még…