Florapont ajándékutalvány minden alkalomra

tetszőleges összeggel feltölthető
részletekben is felhasználható
időzített kiküldési lehetőséggel

Ajándékutalvány egyenleg ellenőrzése
Lejárat

Florapont ajándékutalvány - mindenkinek öröm

Florapont ajándékutalvány

Növényt vásárolni mindig nagy öröm, ajándékba kapni még inkább!

A Floraponton több ezer dísz-, és haszonnövény érhető el, így minden ajándékutalvány tulajdonos találhat számára megfelelő növényt, így az ajándékkártyáján lévő összeget az éves lejárati időn belül könnyen fel tudja használni. 

Tudnivalók a Florapont ajándékutalványról

Általános tudnivalók

A Florapont ajándékutalvány virtuális kártya, az ajándékozott nem utalványt kap, hanem egy számára felhasználható egyenleget.

A Florapont ajándékutalvány a florapont.hu webáruházában megvásárolható növényekre és szállítási díjra együttesen használható fel. 

Ajándékutalvány vásárlása

A Florapont Ajándékutalvány tetszőleges összeggel tölthető fel, a legkisebb vásárlási érték 5000 Ft. A feltöltött összeg csak a termék sikeres megvásárlását követően használható fel.

A megajándékozott az ajándékról a megvásárláskor beállított napon kap értesítőt, tehát a kiküldés időpontja ütemezhető. Alapértelmezetten a megajándékozott a sikeres vásárlást követően azonnal értesítőt kap.

Az értesítő email tartalmazza az utalvány számát, amit a későbbiekben a vásárlásoknál meg kell adnia. A szám elvesztésért felelősséget nem tudunk vállalni, kérjük, tartsák biztonságos helyen annak lejártáig, azaz 1 évig.

Az értesítő személyre szabható. A vásárláskor az értesítő tartalma beállítható.

Ajándékutalvány felhasználása

Felhasználásakor az utalvány azonosítószámát kell beírni a Kosár oldalon, vagy a Pénztár oldalon található arra kijelölt mezőbe.

Az ajándékutalvány a feltöltés dátumától számított 365 napig érvényes. A feltöltött összeg az utalvány érvényességi ideje alatt, a feltöltést követően tetszőleges számú vásárlásra használható a rendelkezésre álló keret erejéig. Az érvényesség lejártát követően megmaradt összeg vásárlásra nem használható fel, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód.

Az ajándékutalvány egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, másik utalvány vásárlására nem fordítható, érvénytartama meg nem hosszabbítható, a visszavásárlására nincs lehetőség.

A florapont.hu-n történő online felhasználás esetén, amennyiben a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint a rendelkezésre álló összeg, a különbözet más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya, másik ajándékkártya) segítségével kiegyenlíthető.

Ajándékutalvány egyenleg

Ajándékutalvány egyenlege és érvényességi ideje bejelentkezés nélkül is bármikor ellenőrizhető az Ajándékutalvány menüpontja alatt, vagy az oldal tetején található “Ellenőrizze ajándékutalvány egyenlegét” opció segítségével, valamint ügyfélszolgálatunkon keresztül.

A vásárlással megajándékozott személyt nem kapcsoljuk össze regisztrált fiókjával, így annak Felhasználói fiókja a virtuális kártyák egyenlegét nem tartalmazza.

Egyéb tudnivalók

Az utalvány bárkire szabadon átruházható, nem személyhez kötött. A Florapont a feltöltést követően az utalvány tulajdonjogát semmilyen körülmények között nem vizsgálja, ez irányú kérelmek teljesítését kizárja.

Amennyiben az utalvány száma elveszne, vevőszolgálatunk tud segítséget nyújtani. A vásárlás egyértelmű igazolását követően megküldjük az adott utalvány számát. Ha nem lehet egyértelműen igazolni a vásárlást (pl a megadott név, felöltés összege, ajándékozott neve stb nem egyezik), akkor sajnos a kód pótlása nem lehetséges, az ebből adódó károkért felelősséget nem tudunk vállalni.