Ajuga reptans ‘Metallica Crispa’ – indás infű

693 Ft

Ajuga reptans ‘Metallica Crispa’ – indás ínfű 12-15 cm magas, lombozata fényes, bronzos, illetve sötétlila, késő tavasszal nyílnak sötétkék virágai.

  • Kiszerelés:  9 cm-es ültetőedényben
  • Rendelhető mennyiség: minimum 3 db

Rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Származás: Magyarország

Áruda : Magyar cserjék és évelők
Cikkszám: brtvs-ajuga-4 Kategória: Címkék: ,

Növény leírása

Ajuga reptans ‘Metallica Crispa’ – indás ínfű 12-15 cm magas, lombozata fényes, bronzos, illetve sötétlila, késő tavasszal nyílnak sötétkék virágai.

  • Alak: 15 cm magas, szétterülő, indákkal terjed, télálló évelő.
  • Levél: Levelei fényesek, szürkészöld és krémszínű
  • Virág: Az anyanövény levélrózsát képez, melynek közepéből áprilisban és májusban kék, fehér vagy rózsaszín virágok füzérei fejlődnek.
  • Tenyészhely: Félárnyékos, árnyékos helyet szereti, talajban egyáltalán nem válogat. Nyirkos környezetben fejlődik a legjobban.
  • Felhasználása: Félárnyékos-árnyékos helyek kiváló talajtakarója és szegélynövénye, ültethető sziklakertekbe, illetve cserjék és fák alá. Nagyobb mennyiségben érvényesül igazán.

Növény jellemzői

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

,

Virágszín

, ,

Növekedési ütem

Fényigény

,

Vízigény

Talajigény

Hidegtűrő képesség

Ellenállóság

Kiszerelés

Magyar cserjék és évelők árudánkba hazai megbízható és egyenletes minőséget termelő kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és a futárszolgálattal juttatjuk el címedre. Ennek megfelelően a szállítási határidők a rendeléstől számított 1 maximum 2 hét. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, a szállítás során fellépő sérüléseket gyakorlatilag kiküszöböltük!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 254 Ft

Szállítási részletek

Áruda maximum szállítási díja rendelésenként 4 197 Ft
Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 2 399 Ft

Érdekelhetnek még…