Allium cernuum – csüngő virágú díszhagyma

239 Ft

Az Allium cernuum – díszhagyma 40 cm magas, lilás-rózsaszín, bólogató virágfejek díszítik. Júniustól augusztusig virágzik.

  • Kiszerelés: “A” minőségű virághagyma, 5/+ cm
  • Minimális rendelhető mennyiség: 10 db

Készleten

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Az Allium cernuum – díszhagyma 40 cm magas, lilás-rózsaszín, bólogató virágfejek díszítik. Júniustól augusztusig virágzik. A levelek és a virágok is ehetőek.

  • Magasság: 40 cm
  • Virág: Lilás-rózsaszín, bólogató virágfejek díszítik. Júniustól augusztusig virágzik.
  • Tenyészhely:Teljes napot, félárnyékot, száraz vagy közepes nedvességtartamú, jó vízáteresztésű talajt szeret. Remekül tűri a szárazságot!
  • Talaj: Tápanyagban gazdag talajt szeret, de jól elvan a homokos, kavicsos talajban is.
  • Felhasználása: A látvány kedvéért legalább 10-15-ös csoportokba ültessük! Mind friss, mind száraz állapotában vágóvirágnak is kiváló!

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Virágzás időszaka

, ,

Virágméret

Virágszín

Fényigény

,

Hidegtűrő képesség

Talajigény

,

Vízigény

,

Kiszerelés

Ültetési időszak

, ,

Ültetési mélység

Hill & Garden – Virághagyma farm kínálatában minőségi, egészséges fejlett virághagymákat találsz hatalmas választékban. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze növénykiültetésedet. Naprakész kínálat, újdonságok és kész összeállítások, több száz különleges fajta egy helyen.

Szállítási részletek

A megrendelésedet a MPL futárral, a megfelelő ültetési időszakban, október elejétől juttatjuk el címedre. Vásárláskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 598 Ft
Áruda maximum szállítási díja 1 999 Ft

Érdekelhetnek még…