Allium roseum – rózsaszín díszhagyma

48 Ft

Az Allium roseum – díszhagyma 40 cm magas, halvány rózsaszínű színű díszhagyma. Május-júniusban hosszan virágzik, egy hagyma akár 10 virágot is hozhat.

  • Kiszerelés: “A” minőségű virághagyma, 5/+ cm
  • Rendelhető mennyiség: minimum 10 db

Készleten

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Az Allium roseum – díszhagyma 40 cm magas, rózsaszínű színű díszhagyma. Május-júniusban hosszan virágzik, egy hagyma akár 10 virágot is hozhat.

  • Magasság: 40 cm
  • Virág: Alacsony növekedésű, halvány rózsaszín díszhagyma. Május-júniusban hosszan virágzik, egy hagyma akár 10 virágot is hozhat. Évről évre kihajt.
  • Tenyészhely: Teljes napot, félárnyékot, száraz vagy közepes nedvességtartamú, jó vízáteresztésű talajt szeret. Remekül tűri a szárazságot!
  • Talaj: Tápanyagban gazdag talajt szeret, de jól elvan a homokos, kavicsos talajban is.
  • Felhasználása: A látvány kedvéért legalább 10-15-ös csoportokba ültessük! Mind friss, mind száraz állapotában vágóvirágnak is kiváló!

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Virágzás időszaka

,

Virágméret

Virágszín

Fényigény

,

Hidegtűrő képesség

Talajigény

,

Vízigény

,

Kiszerelés

Hill & Garden – Virághagyma farm kínálatában minőségi, egészséges fejlett virághagymákat találsz hatalmas választékban. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze növénykiültetésedet. Naprakész kínálat, újdonságok és kész összeállítások, több száz különleges fajta egy helyen.

Szállítási részletek

A megrendelésedet a MPL futárral, a megfelelő ültetési időszakban, október elejétől juttatjuk el címedre. Vásárláskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 598 Ft
Áruda maximum szállítási díja 1 999 Ft

Érdekelhetnek még…