Ambridge – David Austin angol rózsa

5 668 Ft

Konténerbe is ültethető, szemet gyönyörködtető barackszínű David Austin angol bokorrózsa, történelmi rózsára emlékeztető illattal

kiszerelés: szabadgyökerű

Rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Származás: Magyarország

Áruda : Hill & Garden - Rózsaland
Cikkszám: ltm-da-ambridge Kategória: Címkék: , , ,

Növény leírása

Lágy barackszín, könnyedén rozettás virág jellemzi ezt a gyönyörű David Austin angol rózsát. Kisebb mérete miatt konténerekbe is ideális.

  • Alak: szép kerek, bokros, kissé felfelé növő
  • Magassága: 90 cm
  • Virág: közepes nagyságú, lágy barackszínű, kívül halványodó szirmok. Sokszirmú, bőséges virágzású
  • Virágzás: ismétlődő
  • Illat: közepes, lágy, történelmi rózsára emlékeztető, enyhén málnás beütéssel
  • Tenyészhely: napos, de félárnyékos helyen is ideális
  • Talaj: az ideális talaj laza, humuszos, jó vízáteresztő és enyhén savas vagy normál kémhatású (az optimális az 5,5 és 6,5 közötti pH érték).
  • Ellenállóság: átlagos
  • Nemesítő: David Austin
  • Bemutatás éve: 1986

Növény jellemzői

Nemesítő

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, , , ,

Virágszín

, ,

Virágméret

Ellenállóság

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Élőben megtekinthető

Rózsaland a Florapont jogvédett, fajtabiztos, szabadgyökerű rózsák árusításáért felelős divíziója. Fajtaválasztékunkban az egyik legrégebbi német nemesítő cég, a Tantau és David Austin nemesítő angol rózsáit tudod megvásárolni. A jogvédett rózsák a közelmúlt nemesítései, így ezek a mai kor igényeit is kiválóan teljesítik:  a betegségekkel szembeni nagyobb ellenállóképességet, a hosszú virágzási időszakot, különleges illatokat és persze új virágformákat és divatos színeket.

A szabadgyökerű példányok értékesítésének kiemelt előnye, hogy a 2-3 éves rózsák hosszú, kb 25-30 cm-es gyökérzettel kerülnek kiszállításra, így gyökérzetük hamar eléri a számukra kívánatos mélységet, továbbá, hogy a szállítási költségeik jóval kisebb, mint a konténeres kiszerelésűeké, így ha a környezetvédelem és  a kedvező szállítás is fontos számodra, akkor  a szabadgyökerű rózsáink közül érdemes választanod! Minden rózsánk ún. A kategóriájú, ami a szigorú német minőségi előírások szerinti legmagasabb minőségnek felel meg: legalább 3 erős fejlett ágat és sűrű gyökérzetet jelent.

 

Szállítási részletek

A szabadgyökerű rózsákat gyűjtő rendszerben az ültetési szezon előtt értékesítjük. A pontos szállítási határidőkről az egyes fajták rendelhetőségénél látható info ikonra kattintva tudsz tájékozódni. 50,000 Ft feletti rendelésedet ingyen szállítjuk ki!

Visszatérítési feltételek

Fajtagaranciát vállalunk! Ha valamilyen oknál fogva nem a megfelelő fajtát kaptad, akkor a rendelést követő 12 hónapon belül jelezd nekünk fotó kíséretében, és jogos reklamáció esetén díjmentesen cseréljük.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 318 Ft

Szállítási részletek

Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 1 900 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 50 000 Ft

Érdekelhetnek még…