American Pillar – rózsaszín kúszórózsa

3 994 Ft

Apró, rózsaszín virágú kúszórózsa, nagy fürtökben, dúsan virágzik, rendkívül magasra nő.

Kiszerelés: szabadgyökerű

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Rózsaszín kúszórózsa, nagy fürtökben, dúsan virágzik. Nagyra növő, erőteljes, megbízható rózsa, sűrű zöld levelekkel. Szárazságtűrő.

  • Alak: kúszó, erőteljes növekedésű, terjedelmes
  • Magassága: 300-500 cm
  • Virág: apró, élénk rózsaszín, belül sárga bibékkel
  • Illat: nincs
  • Virágzás: egyszeri
  • Tenyészhely: napos, de a félárnyékos helyen is ideális
  • Talaj: az ideális talaj laza, humuszos, jó vízáteresztő és enyhén savas vagy normál kémhatású (az optimális az 5,5 és 6,5 közötti pH érték).
  • Felhasználása: pergolák, kerítések futtatására, konténerben is könnyen nevelhető
  • Ellenállóság : kiváló
  • Bemutatás éve: 1902

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Virágzás időszaka

Virágszín

Növekedési ütem

Fényigény

,

Hidegtűrő képesség

Talajigény

Vízigény

Rózsaland

A Rózsaland fajtaválasztékában az egyik legrégebbi német nemesítő cég, a Tantau, valamint David Austin, Meilland és más ismert nemesítők rózsáit tudod megvásárolni. A jogvédett és fajtabiztos rózsák nagyrészt a közelmúlt nemesítései, ezek már a mai kor igényeit is kiválóan teljesítik:  a betegségekkel szembeni nagyobb ellenállóképességet, hosszú virágzási időszakot, különleges illatokat és persze új virágformákat és divatos színeket.

A szabadgyökerű példányok értékesítésének kiemelt előnye, hogy a 2-3 éves rózsák hosszú, kb 25-30 cm-es gyökérzettel kerülnek kiszállításra, így gyökérzetük hamar eléri a számukra kívánatos mélységet. Szállítási költségük  jóval kisebb, mint a konténeres kiszerelésűeké, így ha a környezetvédelem és  a kedvező szállítás is fontos számodra, akkor  a szabadgyökerű rózsáink közül érdemes választanod! Szinte minden rózsánk ún. A kategóriájú, ami a szigorú német minőségi előírások szerinti legmagasabb minőségnek felel meg: legalább 3 erős fejlett ágat és sűrű gyökérzetet jelent.

Szállítási részletek

A szabadgyökerű rózsákat gyűjtő rendszerben az ültetési szezon előtt értékesítjük. A pontos szállítási határidőkről az egyes fajták rendelhetőségénél látható info ikonra kattintva tudsz tájékozódni. 50,000 Ft feletti rendelésedet ingyen szállítjuk ki! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Fajtagaranciát vállalunk! Ha valamilyen oknál fogva nem a megfelelő fajtát kaptad, kérjük, a rendelést követő 12 hónapon belül jelezd nekünk fotó kíséretében, és jogos reklamáció esetén díjmentesen cseréljük azt.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 900 Ft
Áruda maximum szállítási díja 3 200 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 50 000 Ft

Érdekelhetnek még…