Amsonia hubrichtii – arkanszaszi csillagmeténg

1 334 Ft

Az Amsonia hunrichtii – arkanszaszi csillagmeténg felálló szárú, 60-90 cm magas, bokros növekedésű évelő. Kék színű, csillag alakú virágai áprilisban és májusban nyílnak.

  • Kiszerelés:  13 cm-es ültetőedényben
  • Rendelhető mennyiség: minimum 3 db

 

Rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Az Amsonia hunrichtii – arkanszaszi csillagmeténg felálló szárú, 60-90 cm magas, bokros növekedésű évelő. Kék színű, csillag alakú virágai áprilisban és májusban nyílnak.

  • Alak: 60-90 cm magas, felálló szárú, évelő növény.
  • Virág: Kék színű, csillag alakú virágai áprilisban és májusban nyílnak.
  • Levél: Levélzetét élénkzöld színű, vékony, tűszerű levelek alkotják, melyek ősszel narancsos-sárgás árnyalatúra színeződnek.
  • Származás: Arkansas és Oklahoma államokban őshonos
  • Felhasználása: Évelőágyásokban, szegélynek, szoliternek kitűnő.
  • Tenyészhely: Ültetési helyéül, napos, világos vagy akár félárnyékos helyet is választhatunk, bár legjobban a napos fekvést kedveli. Átlagos, jó vízáteresztő képességű, közepes nedvességű kerti talajban fejlődik a legszebben.
  • Gondozása: Betegségek és kártevők általában nem károsítják.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

,

Virágszín

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Növekedési ütem

Kiszerelés

Józsa Katalin arcképJózsa Katalin vagyok, az InnoFlora évelőkertészet tulajdonosa. Szombathelyen kertészcsaládban születtem, itt dolgozom évelőkertészként, három fiam van. Család, munka, kert, barátság. Ezek a legfontosabbak a számomra. Az évelő növényekből összeállított kiskerteket termesztési tapasztalatok alapján úgy válogattam össze, hogy a terv szerint elültetett növények évekig jól érezzék magukat egymás társaságában, így a kerttulajdonosnak sok öröme legyen benne. A növényeinknek se mindegy, hogy ki mellett élnek évekig!

Évelő növény összeállításainkban színek, formák és ökológiai igények harmonizálásával szeretnénk ötleteket adni egy-egy kis kertrész kialakításához. Ezeket időről időre frissítjük, hogy mindig legyen valami új, érdekes, színes ajánlatunk.

Teljes kínálatomat ITT tudod megnézni!

Szállítási részletek

A megrendelt növényeket a kertészetemben termesztem. Az adott héten vasárnap éjfélig beérkezett rendeléseket a következő hétfőn összesítem, összekészítjük, csomagoljuk és szerdán adom át a GLS futárszolgálatnak, a kiszállítás az azt követő napokon történik. Így a szállítási határidő a rendelés befizetését követő maximum 12 nap.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 3 556 Ft
Áruda maximum szállítási díja 7 112 Ft

Érdekelhetnek még…