Amsonia tabernaemontana ‘Blue Ice’ – széleslevelű csillagmeténg

1 642 Ft

Az Amsonia tabernaemontana ‘Blue Ice’ – széleslevelű csillagmeténg széleslevelű amzónia és széleslevelű amson-virág néven is ismert növény.

  • Kiszerelés:  14 cm-es ültetőedényben

 

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Az Amsonia tabernaemontana ‘Blue Ice’ – széleslevelű csillagmeténg széleslevelű amzónia és széleslevelű amson-virág néven is ismert növény.

  • Alak: Nagyméretű, bokros növekedésű, gyorsan terjedő évelő növény.
  • Virág: Csillag alakú virágai a fajtára jellemző különleges kék színárnyalatban pompáznak, április végétől nyár elejéig virágzik.
  • Levél: Levélzetét lándzsás, viszonylag széles levelek alkotják, melyek ősszel sárgás árnyalatot kapnak.
  • Származás: Észak-Amerikában őshonos
  • Felhasználása: Évelőágyásokban, szegélynek, szoliternek kitűnő.
  • Tenyészhely: Napos, világos vagy félárnyékos helyen, átlagos tápanyag tartalmú talajba ültetve fejlődik legszebben. Virágzása napos helyen lesz a legintenzívebb. Túlságosan tápanyagdús talajban vagy árnyékos helyen felnyurgulhat, ilyen esetben érdemes visszavágni a virágzás után. Átlagos vízigényű növény, szereti, ha talaja mindig kissé nyirkos, ezért főként napos helyen, rendszeresen öntözzük.
  • Gondozása: A növény gondozása során viseljünk kesztyűt, mivel, tejnedve bőr és szemirritációt okozhat!

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Szállítási határidők

A növényeket március elejétől november elejéig értékesítjük, a kiszállítások március végén, április elején kezdődnek.
A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 10-14 munkanapot vesz igénybe. A megrendelések teljesítése a szezon kezdetén a megrendelések feltorlódása miatt hosszabb ideig is eltarthat, ezért az első időszakban szíves türelmedet kérjük. A csomagolást és kiszállítást hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a küldemények a futárszolgálatnál. A kiszállítás pontos időpontjáról a futárszolgálat értesítőt küld a megadott email címedre.

Szállítási díjak

Szállítási díjaink vásárlási értékhatárok szerint változnak.
10.000Ft-ig 2.890 Ft
20.000 Ft-ig 3.490 Ft
30.000 Ft-ig 3.990 Ft
100.000 Ft-ig 4.690 Ft
100.000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek, minden esetben fejlett gyökérzettel szállítjuk. Az évelőket általában 9-15 cm méretű edényben, a cserjéket 2-3 literes méretű edényben szállítjuk. A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényeinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.


 

Visszatérítési feltételek

A minőségi reklamációt kérjük legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd árudánknál vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes fajták között lehetnek olyanok, melyek télire visszahúzódnak, vagy tavasszal erősen visszavágásra kerültek, így ezek magassága, főleg a tavaszi időszakban, nem éri el a terméknél feltüntetett méretet, de gyökérzetük fejlett, ezért a minőségnek megfelelnek.

Ha fajtaeltérést tapasztalsz, ami csak a virágzáskor derül ki, kérjük, hogy fotó kíséretében jelezd nekünk vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a virág színe a növény korától, talajadottságoktól, fényviszonyoktól erősen függhet, ezért a képen jelzettől eltérő árnyalatokat is tapasztalhatsz, de jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, ,

Virágszín

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

,

Növekedési ütem

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Amsonia tabernaemontana ‘Blue Ice’ – széleslevelű csillagmeténg” értékelése elsőként

Áruda információk