Aquilegia var. stellata ‘Barlow Mix’

972 Ft

Vegyes színű, teljesen dupla virágú harangláb

Kiszerelés: virágmag,  200 mg / ~  100 mag/tasak

Hamarosan rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Növény leírása

A ‘Barlow Mix’ harangláb sarkantyú nélküli, teljesen kettős virágú. Stílusos és elegáns, kecses, egyenes növekedésű. Az erősen egységes növények az első évben 3-5, a második évben akár tíz virágszárat is termelnek. Vágóvirágnak is remek.

  • Alak: kb. 80 cm, bokros, egyenesen növő
  • Virág: fehér, rózsaszín, kék, lila színek árnyalatai, sarkantyú nélküli, 2-3 cm-es, szinte gömb alakú (dáliaszerű) bólogató fejek
  • Levél: zöld, kerekded, kétszeresen-háromszorosan összetett
  • Tenyészhely: Napos, félárnyékos helyet, jó vízelvezetésű átlagos nedves talajt kedvel
  • Felhasználása: Virágágyásba, sziklakertbe, háttérnövénynek
  • Ültetési időszak: kora tavasszal (fagyok után, kora nyáron vagy kora ősszel közvetlenül is elszórhatjuk a magokat. Vékonyan szórjuk be földdel, tartsuk nedvesen. Kerüljük a nagyon hidegben vagy hőségben történő közvetlen vetést.
  • Fagytűrés: fagytűrő évelő
  • Figyelmeztetés: a növény minden része mérgező!

Lásd még: További információk

Növény jellemzői

Díszítő érték

Virágzás időszaka

,

Virágszín

, ,

Magasság

Szélesség

Növekedési ütem

Fényigény

,

Vízigény

,

Talajigény

Hidegtűrő képesség

Ellenállóság

Kiszerelés

Árudánk különleges és jól ismert egynyári és évelő virágmagok online értékesítésével foglalkozik, a kerti méretekben jól alkalmazható, a megszokottnál több magot tartalmazó, tasakos kiszerelésben is. A magas magszám lehetővé teszi, hogy hamar és rendkívül gazdaságos módon tudd kertedet színpompássá varázsolni, és belefér némi kísérletezési is, hogy megtaláld az adott növény legjobb helyét. viragmag_online rendeles_florapont Tasakos virágmag kiszerelése a HILL & Garden-Virágmag árudánknál Nem találtál valamit? Írd meg nekünk az üzenőfalon, és megnézzük, beszerezhető-e! Jó vásárlást és hatalmas virágözönt kívánunk!

Szállítási részletek

A készleten lévő virágmagjainkat 3 munkanapon belül postázzuk. A rendelhető virágmagok szállítási határideje a vásárlást követő 2-3 hét. A nagyobb (0,5 kg feletti) csomagokat futárral juttatjuk el címedre.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 102 Ft

Szállítási részletek

Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 749 Ft

Érdekelhetnek még…