Arenaria montana ‘Blizzard Compact’ – hegyi homokhúr (6 db)

3 543 Ft

Arenaria Montana ‘Blizzard Compact’ – hegyi homokhúr 10-20 cm magas, hófehér virágai április végétől beborítják a növényt.

Csomag tartalma 6 db növény (9 cm-es ültetőedényben)

 

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Arenaria Montana ‘Blizzard Compact’ – hegyi homokhúr 10-20 cm magas, hófehér virágai április végétől beborítják a növényt.

  • Alak: 10-20 cm magas, párnát képező örökzöld
  • Levél: levelei apró lándzsa alakúak, szárai és levelei enyhén molyhosak, sötétzöldek.
  • Virág: Ötszirmú, hófehér virágai április végén, májusban nyílnak, beborítják a növényt. Ideális körülmények között akár még júniusban is virágozhat.
  • Tenyészhely: Napos helyen fejlődik a legjobban, szereti a homokos talajt. A pangó vizet nem tűri.
  • Felhasználása: Igazi sziklakerti növény, a sziklák rései között is megtelepszik.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

,

Virágszín
Növekedési ütem

Fényigény

,

Vízigény

Talajigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Józsa Katalin arcképJózsa Katalin vagyok, az InnoFlora évelőkertészet tulajdonosa. Szombathelyen kertészcsaládban születtem, itt dolgozom évelőkertészként, három fiam van. Család, munka, kert, barátság. Ezek a legfontosabbak a számomra. Az évelő növényekből összeállított kiskerteket termesztési tapasztalatok alapján úgy válogattam össze, hogy a terv szerint elültetett növények évekig jól érezzék magukat egymás társaságában, így a kerttulajdonosnak sok öröme legyen benne. A növényeinknek se mindegy, hogy ki mellett élnek évekig!

Évelő növény összeállításainkban színek, formák és ökológiai igények harmonizálásával szeretnénk ötleteket adni egy-egy kis kertrész kialakításához. Ezeket időről időre frissítjük, hogy mindig legyen valami új, érdekes, színes ajánlatunk.

Teljes kínálatomat ITT tudod megnézni!

Szállítási részletek

A megrendelt növényeket a kertészetemben termesztem. Az adott héten vasárnap éjfélig beérkezett rendeléseket a következő hétfőn összesítem, összekészítjük, csomagoljuk és szerdán adom át a GLS futárszolgálatnak, a kiszállítás az azt követő napokon történik. Így a szállítási határidő a rendelés befizetését követő maximum 12 nap.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 3 556 Ft
Áruda maximum szállítási díja 7 112 Ft

Érdekelhetnek még…