Armeria maritima ‘Armada Rose’ – tengerparti pázsitszegfű (6 db)

3 543 Ft

Armeria martima ‘Armada Rose’ – Tengerparti pázsitszegfű  20-25 cm magasságú, májustól júliusig nyílnak sötét rózsaszín virágai a levéltelen virágkocsányon.

Csomag tartalma: 6 db növény ( 9 cm-es ültetőedényben)

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Armeria maritima ‘Armada Rose’ – Tengerparti pázsitszegfű  20-25 cm magasságú, májustól júliusig nyílnak sötétrózsaszín virágai a levéltelen virágkocsányon.

  • Alak: Alacsony növekedésű, párnát alkotó, lassú növekedésű talajtakaró évelő, 20-25 cm magas.
  • Virág: májustól júliusig nyílnak sötétrózsaszín virágai a levéltelen virágkocsányon.
  • Levél: Keskeny, fűszerű, örökzöld levelei vannak.
  • Tenyészhely: Napos, védett helyen fejlődik a legjobban.
  • Talaj: Mérsékelten száraz, jó vízáteresztő, laza szerkezetű, közepes tápanyagtartalmú földben érzi jól magát. Lúgos, vagy semleges kémhatású talajt szereti.
  • Felhasználása: Sziklakertbe, kőfalak tetejére, betonutak szegélyére, talajtakarásra.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Virágzás időszaka

, ,

Virágszín
Fényigény

,

Talajigény

Növekedési ütem

Kiszerelés

Józsa Katalin arcképJózsa Katalin vagyok, az InnoFlora évelőkertészet tulajdonosa. Szombathelyen kertészcsaládban születtem, itt dolgozom évelőkertészként, három fiam van. Család, munka, kert, barátság. Ezek a legfontosabbak a számomra. Az évelő növényekből összeállított kiskerteket termesztési tapasztalatok alapján úgy válogattam össze, hogy a terv szerint elültetett növények évekig jól érezzék magukat egymás társaságában, így a kerttulajdonosnak sok öröme legyen benne. A növényeinknek se mindegy, hogy ki mellett élnek évekig!

Évelő növény összeállításainkban színek, formák és ökológiai igények harmonizálásával szeretnénk ötleteket adni egy-egy kis kertrész kialakításához. Ezeket időről időre frissítjük, hogy mindig legyen valami új, érdekes, színes ajánlatunk.

Teljes kínálatomat ITT tudod megnézni!

Szállítási részletek

A megrendelt növényeket a kertészetemben termesztem. Az adott héten vasárnap éjfélig beérkezett rendeléseket a következő hétfőn összesítem, összekészítjük, csomagoljuk és szerdán adom át a GLS futárszolgálatnak, a kiszállítás az azt követő napokon történik. Így a szállítási határidő a rendelés befizetését követő maximum 12 nap.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 3 556 Ft
Áruda maximum szállítási díja 7 112 Ft

Érdekelhetnek még…