Kosár tartalma

Áruda értékelések

 1. 0 out of 5

  Teszteltük. Egészen későn, nálunk április végén kezdett virágozni. A virágfejek tényleg sokkal kövérebbek, színükben fehér -halvány kék - lila árnyalatok jelennek meg. Szára is magasabb az egyszerű virágzatúakhoz képest, erőteljes. Csodaszép.

 2. 5 out of 5

  Itt vásároltam ezt az összeállítást a Floraponton. Most nem győzök gyönyörködni a tulipánokban. Mind kikelt, erős, egészséges növények.

 3. 0 out of 5

  Teszteltük. A többi fajtát megelőzve egészen korán kezdett virágozni, amely hetek át tartott. A virágja egyszerre több színű: fehértől a sötétkékig terjed, de a halvány fakó levendula kék árnyalat a meghatározó benne. Nagyon bájos.

 4. 0 out of 5

  Nekünk is újdonság volt, ezért teszteltük. Kicsit később kezd virágzani mint az alapfaj. Fehérrel vegyített halvány lazacrózsaszín virágja a félárnyékos helyen mutatja meg magát igazán. Kékkel vegyítve szuper lett.

 5. 0 out of 5

  A gyöngyikés gyepliliomot sok helyre telepítettem a kertemben. Rendkívül igénytelen, a mélyárnyékban is remekül fejlődik, és nem okoz gondot neki a hosszan tartó szárazság sem. Egyáltalán nem gondozom. Terjedése lassú, a cserjék között szépen karban tudom tartani a terjedését, de az évelők közé került egyedeket nehezen tudtam kiirtani. Nálam nagyon bevált mint talajtakaró. Számomra a virágzása nem fontos, kicsit jelentéktelen, de az örökzöld fűszerű lombozata miatt nagyon szeretem.

© Florapont 2021