HILL and Garden - Virágmagok
HILL and Garden - Virágmagok

HILL and Garden - Virágmagok

 1. 5 out of 5

  Teszteltük és a vevőszolgálat egyik kedvence lett. Kb 1 hét alatt szépen kicsírázott és pár napra rá már lehetett szüretelni. Csípős íz, látványos feltét a szendvicsekre. 1 csomagból két csíráztatásra elegendő lett.

 2. 5 out of 5

  Nagyon ízletes, kissé csípős (mint a legtöbb retek), szendvicsekre nemcsak dísznek, de íze miatt is kiváló. Kb 2-3 nap alatt kezdett csírázni, addig folyamatosan spriccelgettem, hogy ne száradjanak ki a magok, majd 7-8 nap alatt érte el a végleges, "szüretelhető" méretet. Egy zacskó egy adagnyi magot tartalmaz.

 3. 5 out of 5

  Nagyon finom, érezni benne a retek csípősségét. Salátába tettük, de szendvicsen is nagyon finom. Kb. 6 nap alatt vált szedhetővé.

 4. 5 out of 5

  Imádom! Igazi borsó íz, nálam kb. 5-6 nap alatt vált ehető nagyságúvá.

 5. 5 out of 5

  Ez az egyik kedvenc csírám, bár lehet azért, mert a rukkolát amúgy is nagyon szeretem. Intenzíven érezhető a jellegzetes rukkola íz, 4-5 nap alatt már lehetett "legelni".

 6. 5 out of 5

  Viszonylag hamar (4-5 nap) "megérett", nagyon finom.

 7. 0 out of 5

  Köszönjük a visszajelzést! Az erdei mályva viszonylag igénytelen növény, de inkább a parlagon lévő területeket kedveli. A most virágzó egyed el fogja szórni a magjait, ezért az állomány bővülésére lehet számítani, ha a területet nem bolygatják. Ha azokból a magokból sem kell ki semmi, akkor nem érzi jól magát az adott körülmények között. Visszavágni nem kell, mert akkor nem tudja beérlelni, és elszórni a magjait. Jó kertészkedést!

 8. 2 out of 5

  Az egy csomagból egyetlen mag kelt ki és virágzik! Sajnos itt nem találom a leírásban, hogy mit kell vele kezdeni ősszel/télen? Mikor kell visszavágni, vagy hagyjam így télen? Köszönöm ha valaki megválaszolná.

© Florapont 2020-2023