Csodás klematiszok és kúszók
Csodás klematiszok és kúszók

Csodás klematiszok és kúszók

 1. 5 out of 5

  Nagyszemű és finom édes termést hoz, nagy fürtökben terem rajta az áfonya. Ajánlom!

 2. 5 out of 5

  Álomszép és egyedi. Olyanok a virágok, mintha kecses mini tulipánok lennének. Ritkaságot kedvelőknek ajánlom.

 3. 5 out of 5

  - Gondos csomagolás - Épségben megérkezett - Egészséges növény, rengeteg virág

 4. 0 out of 5

  Az én bokrom még csak 1 éves, de nagyon szépen virágzik. A levirágzott bugákat levágtam, és újra folyamatosan virágzik. A színe nem vörös - a nevével ellentétben, hanem inkább lilás, ha sok fényt kap, akkor vöröses, bíbor színű.

 5. 5 out of 5

  1 évvel ezelőtt ültettem, szépen beárnyékoltam a gyökerénél, de napos helyre került. Idén meghálálta a gondoskodást. Most június eleje van, és gyönyörű, telt, sötétlila virágokkal van tele.

 6. 5 out of 5

  Én nem mondanám annyira későinek...tavasszal ültettem és már május közepétől folyamatosan ontja magából a virágokat, június elején járunk és még mindig számtalan virág van rajta. Időnként produkál 1-1 szimpla virágot is a ok kis "tüskeböki" között. különleges lila-zöld kontrasztja van!

 7. 5 out of 5

  Halványkék, bő virágzású fajta. Már az ültetés évében is sok virággal örvendeztetett meg, folyamatosan hozza a virágokat.

 8. 5 out of 5

  Nálam nyíláskor csillag alakú, erőteljes zöld-fehér, féltelt virágokat hoz, később a napfény hatására a zöld szín eltűnik, teljesen fehérre vált. Időnként előfordul rajta 1-1 szimpla virág is.

 9. 5 out of 5

  Nálam tiszta hófehérben tündököl, nem produkálja a rózsaszínes árnyalatot, de így is nagyon kedvelem a pompás habos-babos kis formája miatt. Olyan "elegáns".

 10. 5 out of 5

  Még csak most ültettem tavasszal, ezért nálam nem produkálta a 12 cm-es virágátmérőt, kb. 8 cm-esek voltak a virágfejek, de rengeteg sok virágot hozott és különleges a csillag alakú lila-fehér csíkozása miatt. Gyönyörű!

 11. 5 out of 5

  'Veronica's Choice' avagy 'Veronika választása' nemcsak szép, de ILLATOS is! Ami a korai nagyvirágú klematiszok között ritka!

 12. 5 out of 5

  My Beauty-t a féltelt virágai miatt kedveljük! Olyan szép mint a képen!

 13. 5 out of 5

  Erős, edzett fajta! Gyönyörű szép élénk, sötét bársonyos lila színe, hatalamas virágja miatt nagyon szeretjük!

 14. 5 out of 5

  Az altragene csoportból ez egy nagyon jó fajta! A sötét fedőszirmok (melyeknek nálunk a színe sötét rózsaszín, majdnem bordó a szélén pedig egy világos csík fut) alatt a világos vaj színű belső szirmok nagyon mutatósak. (Kicsit hasonlít a Pink Swinghez, de ennek sötétebb a fedőszirma.) Kellemes illata van. Az alsó virágok nagyobbra nőttek nálunk, a teteje fele haladva fokozatosan egyre kisebbek.

 15. 5 out of 5

  Kékes lila virágszirmok vajszínű porzóval. Ez is egy szuper kis klematisz!

 16. 5 out of 5

  'Ballet Skirt' - ahogy a neve is mutatja 'balett szoknya'. Ez a clematis kislányom kedvence!

 17. 5 out of 5

  A 'Clematis Kaiser' nagy kedvenc a klematisz gyűjtők körében! Sokan keresik, és ha megjelenik valamelyik kertészet kínálatában, általában gyorsan el is fogy! Az idei évben én is beszereztem belőle egyet. Akinek megtetszik az ne habozzon!

 18. 5 out of 5

  A'Baltyk Clematis'-t különleges mályva színe miatt kedvelem! De jó választás azért is, mert nagyon bőségesen hozza a virágait!

 19. 5 out of 5

  Ebből a virágból az utolsó darabra lecsaptam! Nem bántam meg... ! Egyenlőre még csak bimbós állapotban látom, de már a bimbója is hatalmas: pimpong labda méretű! Nagyon kíváncsi leszek, milyen lesz a virágja!

 20. 0 out of 5

  Ha óriás méretű virágokkal rendelkező klematiszt szeretnétek, mindenképpen ezt a fajtát ajánlom! Hozzám 3 gyönyörű, hatalmas nagy virággal érkezett! Ne hagyjátok ki.....csodaszép!

© Florapont 2020-2023