Kosár tartalma

Áruda értékelések

 1. 0 out of 5

  Több évtizedes, idős bokor van már belőle a kertemben. Elképesztő igénytelen, metszést, locsolást nem igényel, betegségek nem támadják. Nagyon sűrű, mély árnyék van alatta, ezért kevés növény él meg a töve közelében, de a lehullott öreg levelei szép levélszőnyeget képeznek. Leveli a fagyokban furcsán kókadnak, mintha szárazak lennének, de ezen kívül más gondot a legnagyobb hideg sem okozott neki.

 2. 0 out of 5

  Szép, laza, elhajló ágú bokor, a világos zöld levelei jól mutatnak sötétzöldek mellett. Az aranyvessző után kezd virágozni, így aki szereti a tavaszi élénksárga színpompát, annak érdemes ilyet is telepíteni. Halványzöld vesszeje télen is dekorál. Az idős egyedek tőről is elkezdenek terjedni, így ez némi gondozást igényel.

 3. 5 out of 5

  Évek óta díszíti kertemet ez a növény. Nem lehet az illatával tavasszal betelni.

 4. 0 out of 5

  Nálam lassan 20 éves példányok díszlenek, amelyek elérték az 1 méteres terjedelmet is, úgyhogy néha visszametszem, hogy maradjon hely másnak is körülötte. A növény fiatal korában még érzékeny volt a levéltetvekre, de már hosszú ideje egészségesen fejlődik minden permetezés és locsolás nélkül. Az egyik példány szinte árnyékban van, de remekül érzi magát.

 5. 0 out of 5

  Nálam lassan 20 éves példányok díszlenek, amelyek elérték az 1 méteres terjedelmet is, úgyhogy néha visszametszem, hogy maradjon hely másnak is körülötte. A növény fiatal korában még érzékeny volt a levéltetvekre, de már hosszú ideje egészségesen fejlődik minden permetezés és locsolás nélkül. Igazi levélszínt a napos helyen lévő produkál, a félárnyékban lévő levelei inkább zöldes sárgák.

 6. 0 out of 5

  Félárnyékos helyen nő nálam. Külön locsolást nem kap. Fiatal korában a levelei néha a téli napon megégtek, de ezt a növény minden tavasszal hamar kiheverte. Feltűnő színe és viszonylag szabályos növekedése miatt nálam központi szerepet tölt be. Nem kell metszeni.

© Florapont 2021