Tom-kert
Tom-kert

Tom-kert

 1. 5 out of 5

  A Douchesse de Nemours csodaszép. Krém-fehérként nyílik ki a bimbóból, pici halványzöld középső szirmokkal, majd teljesen fehérre érik. Nagyon kellemes illat van. 2022 telén rendeltem és idén már számos virággal örvendeztetett meg. Kiváló vágott virág, vázában több, mint egy hétig virít. A levelei is szép középzöld színűek.

 2. 5 out of 5

  A Candy Stripe egy gyönyörű pünkösdi rózsa, nem tudok vele betelni. 2022 elején rendeltem. Nagyon szép, egészséges növényt kaptam tele rüggyel. A csomagolás is szuper volt, épségben érkezett. Az első tavasszal csak levelei voltak, ellenben most két évesen már több virágot is hozott. Vágott virágként több, mint egy hétig tartja a szírmait, ha a megfelelő időben vágjuk le.

 3. 5 out of 5

  Ezt a Hosta-t mindenkinek ajánlom, nagyon gyorsan fejlődik - nagyon szép példányt küldött a Florapont- a fajtára jellemző színárnyalatok szinte azonnal megjelennek, csak úgy kisütött tőle a nap árnyékban! :)

 4. 5 out of 5

  Egy igazán strapabíró fajta a 'Pretty Ellen Spotted' hunyor: miután épségben megérkeztek (három másik fajtával együtt), ezt az egyet a kutyám ellopta és kissé forma-tervezte a cserepét... A kissé megtépázott virágot azonban sikerült megmentenem és háláját gyönyörű virágzással fejezi ki azóta is! Árnyékos helyen érzik jól a legjobban magukat, de amelyik több napot kap, annak érdemes több vizet adni.

 5. 5 out of 5

  Erős, szép a növény, amit szállítottak a virág szàllítás közbeni törését maximálisan kiküszöbölte a hozzáértő csomagolás. 100 % elégedettség a részemről. A jövőbem is rendelni fogok innen.

© Florapont 2020-2023