Kosár tartalma
Extra méretű koros fák
Extra méretű koros fák

Extra méretű koros fák

  • Nincs még értékelés

Áruda bemutatkozás

Extra méretű koros fák árudánk hazai faiskolák konténeres, koros, többéves díszfáit forgalmazza, és szállítja ki címedre. Kényelmesen, a legnagyobb választékból válogathatsz, és a szállítással sem kell törődnöd, mert szerződött partnereink biztonságosan juttatják el a megvásárolt fákat címedre.

A kínálatunkban számos díszfát találsz, a legfiatalabb is kb. 5-6 éves. A növények súlyát is figyelembe vettük a választék összeállításban, törekedtünk arra, hogy kiskertben gépi segítség nélkül, kézzel is mozgathatók legyenek. A legnagyobb példányok súlya sem haladja meg az 50-60 kg-ot.

A termesztési technológia miatt ezeknek a konténeres fáknak fejlett gyökérzete van, a szállításkor és ültetéskor a gyökérzet a konténer miatt védve van ami garantálja a biztonságos ültetést. Koros, konténeres fáink telepítése nem bonyolultabb kisebb méretű példányok ültetésénél.

Koros méretű fákkal új kertnek azonnal pár éves megjelenést adhatsz, de régi kertek kipusztult fáinak helyére is jó megoldást kínálunk növényeinkkel. Kérdés esetén fordulj árudánk szakértőihez!

© Florapont 2020-2023