Virágoztasd fel eladásaidat!

A Florapont csapata segít neked, hogy könnyebben elérd vásárlóidat!

Mi a Florapont?

Florapont a kertbarátok új, 2019-ben indult közösségi piactere, ahol könnyedén értékesítheted növényeidet, termékeidet vagy a kert dekorálására alkalmas, általad készített kerti dísztárgyakat. Mi adjuk az értékesítési felületet az eladásaidhoz, a szakismeretet, a látogatókat és az elszámolási és készletfigyelési rendszert.
A Florapont a nyitott kerteket és programokat bemutató rendkívül népszerű Édenpont társoldala, naponta jelentős számú látogatóval, így termékeid nálunk hamar vevőre találhatnak.

Kik értékesítenek a Floraponton?

Lehetsz növénytermesztő, őstermelő vagy kerttulajdonos, akinek növényei túlszaporodtak; egyedi késztermékeket állítasz elő kerted terméseiből; működhetsz cégként vagy egyéni vállalakozóként, de akár magánszemélyként is árusíthatsz. Ha szeretnéd közvetlenül elérni a vásárlóidat, akkor a Florapont piactere neked való.

Csak pár lépés, hogy neked is legyen árudád!

1. Regisztrálj a Fiókom menüre kattintva. A regisztráció után megjelenő űrlapon töltsd ki leendő árudádat és a termékeidet bemutató anyagokat, majd küldd el nekünk jóváhagyásra. INGYENES!

2. Árudád jóváhagyása után már feltöltheted termékeidet, az árakat, szállítási kondícióidat, garanciális feltételeidet, elkészítheted árudád arculatát! INGYENES!

3. Figyeld árudád kezelőfelületén a fizetett megrendeléseket, elszámolásokat, készletmozgást.


Biztosítjuk árudád fejlődéséhez a megfelelő körülményeket

4 ok, amiért érdemes a Floraponton árusítanod !

Gyors

A Floraponton akár egy nap alatt elindíthatod árudádat, nem kell bajlódnod webshop létrehozásával!

Kockázatmentes

A jelentkezésed és boltod elindítása teljesen díjmentes!

Eredményes

Sokkal több vevőhöz jutnak el termékeid, mintha csak egyedül próbálnád magadhoz csábítani az érdeklődőket!

Rugalmas

A Floraponton az árudád nyitva tartását te szabod meg!

Az oldal használatért eladásonként számítunk fel előre meghatározott díjat, amelyről részletesen tájékozódhatsz az Árusítási feltételek menüpontban.

Kérdésed van a boltnyitással kapcsolatban? Érdemes megolvasnod az Árusítói útmutató menüpontot, ahol a legtöbb kérdésedre megtalálod a választ. Ha mégsem, akkor lépj kapcsolatba Vevőszolgálatunkkal.