Árudát nyitok


Virágoztasd fel eladásaidat!

A Florapont csapata segít neked, hogy könnyebben elérd vásárlóidat!

Mi a Florapont?

A Florapont a kertbarátok új, 2019-ben indult közösségi piactere, ahol könnyedén értékesítheted dísznövényeidet, cserjéidet, évelőidet, egynyári növényeidet.  Mi adjuk az értékesítési felületet és szakismeretet az eladásaidhoz, 10 000 fős hírlevél rendszerünk, közösségi média aktivitásunk és reklámjaink biztosítják a látogatókat, vevőszolgálatunk pedig a biztos hátteret az elszámolási és készletkezelésedhez. A te feladatod a megrendelések kiszállítása/elküldése a vevő számára.
A Florapont a nyitott kerteket és programokat bemutató rendkívül népszerű Édenpont társoldala, naponta jelentős számú látogatóval, így dísznövényeid nálunk hamar vevőre találhatnak.

 

Ők már csatlakoztak a Floraponthoz:


4 ok, amiért érdemes a Floraponton árusítanod !

Gyors és egyszerű

A Floraponton akár egy nap alatt elindíthatod árudádat, nem kell bajlódnod webshop létrehozásával! Nincs szükség informatikai és marketing ismeretekre és hosszú előkészítő munkálatokra. Vevőszolgálatunk minden kérdésedre 24 órán belül válaszol.

Kockázatmentes

A jelentkezésed és boltod elindítása teljesen díjmentes! A Florapont az eladások után számít fel szolgáltatási díjat, így közös érdekünk, hogy árudád sikeres legyen.

Eredményes

Sokkal több vevőhöz jutnak el termékeid, mintha csak egyedül próbálkoznál megbírkózni az internetes értékesítés nehézségeivel. Szakembereink elvégeznek minden olyan beállítást, amivel eredményes lehet az értékesítésed.

Rugalmas

A Floraponton az árudád nyitva tartását te szabod meg! Nincs elkötelezettség, eladásaidat bármikor szüneteltetheted vagy bezárhatod.

 

Kérdésed van a boltnyitással kapcsolatban?

Te is elindítanád online árudádat?

Lépj kapcsolatba Vevőszolgálatunkkal!