Árudát nyitok

Virágoztasd fel eladásaidat

Növeld vevőkörödet a Florapont piacterén

Mi a Florapont?

A Florapont dinamikusan fejlődő kertészeti online piactér, ahol informatikai ismeret nélkül lehet webshopod.

A Florapont minden olyan dísznövény és haszonnövény-termesztő, illetve szaporítóanyag előállító számára egy új, egyszerű értékesítési lehetőség, aki nyitott a futárszolgálattal történő kiszállításra.

Árudát nyitok

Miért jó a Floraponton árulni?

Gyors és egyszerű

A Floraponton akár egy nap alatt elindíthatod árudádat, nem kell bajlódnod webshop létrehozásával! Nincs szükség informatikai és marketing ismeretekre és hosszú előkészítő munkálatokra. 

Kockázatmentes

A jelentkezésed és boltod elindítása teljesen díjmentes! A Florapont az eladások után számít fel szolgáltatási díjat, így közös érdekünk, hogy árudád sikeres legyen.

Rugalmas

A Floraponton az árudád nyitva tartását te szabod meg! Nincs elkötelezettség, eladásaidat bármikor szüneteltetheted vagy bezárhatod.

Eredményes

Sokkal több vevőhöz jutnak el termékeid, mintha csak egyedül próbálnál megbírkózni az internetes értékesítés nehézségeivel. 

Egyszerű ügyfélkezelés

Vevőszolgálati támogatás a beérkezett kérdések megválaszolására. 

Pontos megrendeléskezelés

A Florapont háttér működése precíz adatszolgáltatást, és megrendeléskezelést tesz lehetővé, nincs elkallódott levél, üzenet többé.

4 lépés a sikerig

  1. töltsd ki adataiddal az alábbi jelentkezési lapot, és küldd el nekünk
  2. felvesszük veled a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket
  3. megállapodás után feltöltjük a termékeidet, és beállítjuk az árudád.
  4. A 22 000 fős hírlevél rendszerünk, közösségi média aktivitásunk és reklámjaink biztosítják a vevőket. A te feladatod a megrendelések fogadása és kiszállítása.
Árudát nyitok
Rácz Péter, a Florapont alapítója

Árusítói jelentkezés

Jelentkezésed nem minősül szerződésnek, és nem jár kötelezettséggel egyik fél részéről sem. Adataidat az Adatvédelmi irányelveink szerint kezeljük. Érdekelhet még Árusítói feltételek. Kérdés esetén írj nekünk a vevőszolgálaton keresztül. 

Lehet fantázia név, és később módosítható is.
Kérjük, add meg milyen termékkörrel foglalkozol, és mit szeretnél árulni a Florapont oldalán, pl. virágmagok, konténeres évelők, stb.
Kérjük, add meg, hogy rendelkezel-e készletnyilvántartással, vagy tudsz-e ilyet készíteni. A Floraponton kizárólag pontos készlet alapján tudsz majd értékesíteni.
Nem kötelező, de segít nekünk felmérni az értékesítési ismereteidet, ha megírod, hogy milyen módon szoktad termékeidet árulni. Pl facebookon vagy vásárokon, vagy nagykereskedőn keresztül, stb.
A csomagküldési tapasztalat nem elvárás. Az árudádhoz beérkezett megrendeléseket neked kell becsomagolnod, és kiküldened. Ha igényled, segítünk a kezdeti időszakban, és megmutatjuk hogyan kell biztonsággal növényeket csomagolni.