Keresés a tartalomban
A működéssel kapcsolatos kérdésedet itt is felteheted nekünk

Termékfeltöltés

A termékek értékesítéshez a vevői szempontok mellett a keresőmotorok szempontjait is figyelembe kell venni. Éppen ezért a webes megjelenítése összetett és a Florapont előnye az oldalon árusítóknak, hogy ezt az összetett és odafigyelést igényló munkát átvállaljuk. Büszkék vagyunk, hogy a munkánk révén az árusítóink termékei rövid időn belül az internetes keresésekben az első tízben vannak, de a termékek jelentős része megtalálható az első öt találatban.

Termékadatok feltöltése

A továbblépéshez kérjük, küldj egy olyan listát a termékeidről, amely az alábbi adatokat tartalmazza. A listát kérjük a veled kapcsolatban álló Florapont adminnak továbbítsd.

Termékadatok növényekhez

a növény latin neve

cikkszám

viszonteladói ár
készlet mennyiség
kiszerelési mód

kiszerelési méret

Termékadatok egyéb termékekhez

cikkszám

a termék neve

a termék leírása

viszonteladói ár
készlet mennyiség

súly

méret

Fogalmak

Viszonteladói ár az nettó összeg, amit a termékeladások után szeretnél megkapni. Erre az árra tesszük rá a Florapont jutalékát, és az áfával növelt árat látja és fizeti a vásárló. A viszonteladói ár a tényleges termékbevételed.

A kiszerelés mód a termék fejlettségét mutatja a növényeknél. A vevőnek azt kell látnia, hogy konténeres, szabadgyökerű vagy például szaporító anyagot vásárol-e.

Termékfotók feltöltése

A termékfotók több átalakításon mennek keresztül, ezért azt kérjük, hogy küldd el nekünk, és kollégáink elvégzik a szükséges szerkesztéseket, és feltöltik azokat a termékekhez.

A termékfotókat kérjük az alábbi mappába töltsd fel: