Virágom-virágod évelőkertészet

Több éve foglalkozom sásliliomok és íriszek szaporításával, beszerzésével, melyeket szabadgyökerű formában értékesítek.

Értékelés
( 0 értékelések )
A kert több, mint a beültetett növények összessége. Benne lakik a megértés, az elfogadás, a béke. Benne lakik a csendes öröm és a lüktető szenvedély. A kert egyszerre örök várakozás és minden pillanatban megérkezés. Boldogság. Virágos, veteményes és gyümölcsös kertek között nőttem föl. El sem tudom képzelni az életet kert nélkül. A kertet pedig vegyszerekkel. Három éve már nem csak magamnak gyűjtöm a növényeket. Sásliliomokat, alacsony és magas szakállas íriszeket és számos más évelőt nevelek vegyszerek nélkül, szenvedélyből, a sokféleséget szem előtt tartva.

Szállítási feltételek

Az íriszeimre leadott rendeléseket 2020 július végétől postai küldeményként szállítom ki címedre. Júliustól a rendelések szállítás határideje 7 munkanap. A sásliliomokat szeptembertől tudod majd megrendelni szabadgyökerű formában. A minimális szállítási díjba akár 8-10 db növényt is válogathatsz, használd ki a lehetőséget!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.