Astrantia major – völgycsillag

1 946 Ft

Az Astrantia major – völgycsillag gyönyörű csipkés, változó színű virágai fehéres-rózsaszínes-zöldes árnyalatúak lehetnek.

Kiszerelés: szabadgyökerű

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Az Astrantia major – völgycsillag gyönyörű csipkés, változó színű virágai fehéres-rózsaszínes-zöldes árnyalatúak lehetnek, kb. 50-60 cm magas, mely a kert félárnyékos részében, más hasonló igényű növények társaságában, vagy akár a kerti tó partján is szépen mutat. Virágjával nemcsak a virágzási időszakban, hanem azt követően a megszáradt virágfejekkel is díszít.

  • Alak: bokrosodó, dúsan ágas. Terjedő gyöktörzséből hajt ki felálló szára.
  • Virág: hófehér. Júniustól októberig nyílnak 2–4 cm széles egyszerű ernyővirágzatai (ernyőcskéi), melyekben a virágok viszonylag tömötten helyezkednek el. Jellegzetesek az ernyőcskéket körülvevő, sűrűn álló gallérkalevelek, melyek speciális fellevelek, murvalevelek.
  • Levél: tenyeresen osztott, fűrészelt szélű
  • Magassága: 30-60 cm
  • Tenyészhely: félárnyékos, tápdús, közepesen nedves, meszes talajú helyeket kedveli. A homokos talajt és a nagyon meleg helyeket nem tűri.

További információk

Díszítő érték

virággal díszítő

Virágzás időszaka

nyár eleje, nyár közepe, nyár vége

Virágszín

fehér

Magasság

40-60 cm

Szélesség

30-40 cm

Fényigény

napos fekvésbe, félárnyékba

Talajigény

átlagos kerti talaj, lúgos-meszes

Vízigény

átlagos vízigényű

Hidegtűrő képesség

-15 C alatt

Kiszerelés

Hill & Garden – Virághagyma farm kínálatában minőségi, egészséges fejlett virághagymákat találsz hatalmas választékban. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze növénykiültetésedet. Folyamatos készletfrissítés, újdonságok és kész összeállítások, több száz különleges fajta egy helyen.

Szállítási részletek

Hagymás és gumós növényeinket külföldi termesztőktől, gyűjtőrendszerben szerezzük be. A megrendelésedet a megfelelő ültetési idő előtt MPL futárszolgálattal szállítjuk ki. Várható szállítási határidő a megrendeléstől számított 4-6 hét. Termékeink megrendelésekor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 778 Ft
Áruda maximum szállítási díja 3 175 Ft

Érdekelhetnek még…