Astrantia – Völgycsillag vegyes összeültetés

1 372 Ft

Látványos színkombináció 3 féle Astrantia -völgycsillag  felhasználásával. A teljes 9 db-os összeállítás kb 1,5 nm területre elegendő.

  • Kiszerelés:  ültetőedényben
  • Rendelhető mennyiség fajtánként: minimum 3 db
Megnézem1 372 Ft

Hamarosan rendelhető

Megnézem1 372 Ft

Hamarosan rendelhető

Leírás

Az összeállításba 1-1 db eltérő árnyalatban pompázó völgycsillagot választottunk, hogy félárnyékos kerted még kedvesebb és vidámabb legyen.

Az összeállítást alkotó völgycsillag fajták jellemzői:

  • Alak: bokrosodó, dúsan ágas. Terjedő gyöktörzséből hajt ki felálló szára. Magasságuk kb 60 cm
  • Virág: többszínű.  Júniustól augusztusig, (majd megfelelő körülmények között októberig) nyílnak 2–4 cm széles egyszerű ernyővirágzatai (ernyőcskéi), melyekben a virágok viszonylag tömötten helyezkednek el. Jellegzetesek az ernyőcskéket körülvevő, sűrűn álló gallérkalevelek, melyek speciális fellevelek, murvalevelek.
  • Levél: tenyeresen osztott, fűrészelt szélű
  • Tenyészhely: félárnyékos, tápdús, közepesen nedves, meszes talajú helyeket kedveli. A homokos talajt és a nagyon meleg helyeket nem tűri.

További információk

Díszítő érték

Virágzás időszaka

, ,

Virágszín
Magasság

Szélesség

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést főszezonban heti rendszerességgel gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban (június 15-től augusztus 15-ig) 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidő főszezonban a rendelés befizetésétől számított 7-14 nap, nyári szezonban 14-21 nap. Heti beszerzések esetén a megrendelések zárása minden kedd éjfélkor történik. Az addig fizetett évelők megrendelését a következő hét elején kerülnek kiszállításra. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft