Astrantia – Völgycsillag vegyes összeültetés

1 372 Ft1 783 Ft

Látványos színkombináció 3 féle Astrantia -völgycsillag  felhasználásával. A teljes 9 db-os összeállítás kb 1,5 nm területre elegendő.

  • Kiszerelés:  ültetőedényben
  • Rendelhető mennyiség fajtánként: minimum 3 db
Megnézem1 372 Ft

Hamarosan rendelhető

1 783 Ft

Rendelhető

1 372 Ft

Rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Növény leírása

Az összeállításba 1-1 db eltérő árnyalatban pompázó völgycsillagot választottunk, hogy félárnyékos kerted még kedvesebb és vidámabb legyen.

Az összeállítást alkotó völgycsillag fajták jellemzői:

  • Alak: bokrosodó, dúsan ágas. Terjedő gyöktörzséből hajt ki felálló szára. Magasságuk kb 60 cm
  • Virág: többszínű.  Júniustól augusztusig, (majd megfelelő körülmények között októberig) nyílnak 2–4 cm széles egyszerű ernyővirágzatai (ernyőcskéi), melyekben a virágok viszonylag tömötten helyezkednek el. Jellegzetesek az ernyőcskéket körülvevő, sűrűn álló gallérkalevelek, melyek speciális fellevelek, murvalevelek.
  • Levél: tenyeresen osztott, fűrészelt szélű
  • Tenyészhely: félárnyékos, tápdús, közepesen nedves, meszes talajú helyeket kedveli. A homokos talajt és a nagyon meleg helyeket nem tűri.

Növény jellemzői

Díszítő érték

Virágzás időszaka

, ,

Virágszín

,

Magasság

Szélesség

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Ellenállóság

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

,

Magyar cserjék évelők árudánkba hazai megbízható és egyenletes minőséget termelő kertészet készletét gyűjtöttük egybe. A választékunkban a biztonsággal ültethető, konténeres kiszerelésű, idei szezonban elérhető évelőket és díszcserjéket találod. A beszerzést gyűjtőrendszerben, évelők esetében tavaszi és őszi szezonban  hetente végezzük, és a megrendelt növényt futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A kiszállítások a hét közepére, második felére esnek. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A beszerzést gyűjtőrendszerben végezzük, és a megrendelt növényeket futárszolgálattal juttatjuk el címedre. Szállítás a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban 2-3 hetente történik. A minimális szállítási díjunkba akár több növény szállítása is belefér, érdemes kihasználnod a lehetőséget.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 762 Ft

Szállítási részletek

Áruda maximum szállítási díja rendelésenként 4 197 Ft
Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 2 399 Ft