Aucuba japonica ‘Crotonifolia Gold’ – japán babérsom

7 341 Ft

Örökzöld, közepes méretű, kerekded formájú japán babérsom, sűrű, zöld színű ágrendszerrel. A levelének jelentős része élénk, fényes sárgán tarkított.

Kiszerelés: konténeres, 5 literes, 40/60 cm magas

Hamarosan rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Származás: Magyarország

Áruda : Olasz növények
Kategória: Címkék: ,

Növény leírása

Örökzöld, kisméretű, kerekded formájú japán babérsom, sűrű zöld színű ágrendszerrel. Kiváló választás idősebb árnyékos kertekbe, jól bírj a a fák árnyékát és konkurenciáját.

  • Alak: 1 méter magas és hasonló szélességű.
  • Levél: Örökzöld, elliptikus, ovális, 8-10 cm hosszú nagy felületen sárgán pöttyözött.
  • Virág: Fehér virágai kora tavasszal nyílnak, nem feltűnőek. A virágokból fényes piros  bogyók fejlődhetnek.
  • Tenyészhely: Téltűrő, kb -10 fokig fagytűrő, de az idősebb növények még ellenállóbbak. Talajban nem válogatós,félárnyékos helyre ültessük, sőt jól bírja a fák árnyékát is. A napos helyet nem kedveli, a téli napsütés megégeti leveleit.
  • Felhasználása: Cserjecsoportokba központi elemként, és árnyas kertrészekbe, fák alá üde színfoltként. Edénybe is ültethetjük.
  • Gondozása: Nagyon ellenálló, igénytelen, betegsége nem ismert.

Növény jellemzői

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

, ,

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Növekedési ütem

Ellenállóság

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

, ,

Élőben megtekinthető

,

Árudánk elsősorban olaszországi kiváló és egyenletes minőségű, a kertekben fontos szerepet betöltő lomblevelű örökzöldeket, hortenziákat és más mediterrán különlegességeket értékesít gyűjtő rendszerben. Az áruda a HILL & Garden kft. olasz importra szakosodott részlege a több divíziójától eltérő szállítási ütemezéssel és díjakkal. A növényeket futárszolgálattal juttatjuk el címedre.

Szállítási részletek

Minden növényünket konténeresen, kifejlett, erős gyökérzettel szállítjuk, emiatt egész évben ültethetőek. Az értékesítést és beszerzést gyűjtő rendszerben végezzük. A növényeket az összegyűjtött megrendeléseknek megfelelően rendeljük, és rövid átfutási időn belül postán vagy futárral, nagyobb rendelésnél külön fuvarossal szállítjuk ki. Növényt nagyon rövid ideig készletezünk. A szállítások aktuális ütemezését a rendelésnél az információs ikonra kattintva láthatod. Növényeink nagyobb méretekben is beszerezhetőek! Kérd egyedi ajánlatunkat, ha a közzétett méreteknél kifejlettebb példányokat keresel, vagy nagyobb tételben vásárolnál. A házhozszállítás GLS futárszolgálattal történik. A szállítási díjakat a termék kosárba tételekor ellenőrizheted.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 1 397 Ft

Szállítási részletek

Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 1 778 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 100 000 Ft

Érdekelhetnek még…