Begonia Bertinii boliviensis ‘Santa Cruz’ – csüngő begónia

3 340 Ft

A Begonia Bertinii boliviensis ‘Santa Cruz’ – csüngő begónia 30-50 cm magas, nagy, piros virágai éles kontrasztban állnak sötétzöld, fogazott, nyíl formájú leveleivel.

Kiszerelés: gumó

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A Begonia Bertinii boliviensis ‘Santa Cruz’ – csüngő begónia 30-50 cm magas, nagy, piros virágai éles kontrasztban állnak sötétzöld, fogazott, nyíl formájú leveleivel. Egy gumó elég egy 25-30 cm-es virágcserép megtöltéséhez. A San Francisco és a Santa Barbara piros színű változata.

  • Alak: Alacsony termetű, bokros növekedésű, gumós évelő növény, kb. 30-50 cm magas.
  • Virág: nagy, piros virágai  késő tavasztól a fagyokig virágoznak.
  • Levél: sötétzöld, fogazott, nyíl formájú levelei vannak.
  • Felhasználása: Virágágyásba, valamint balkonládába egyaránt ültethető.
  • Tenyészhely: Árnyékos, vagy félárnyékos helyen érzi jól magát, napon könnyen megég.
  • Talaj: Lazább szerkezetű, kissé savas, tőzeges földbe ültessük, és rendszeresen öntözzük. Az öntözés során figyeljünk rá, hogy leveleit ne érje víz.
  • Gondozása: A gumós begónia fagyérzékeny növény, a tél a növény nyugalmi időszaka. Miután a növény szára leszárad, távolítsuk el, a gumót pedig ássuk ki.
  • A növény minden része mérgező!

További információk

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, , , ,

Virágszín

Magasság

Szélesség

Fényigény

Talajigény

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Hill & Garden – Virághagyma farm kínálatában minőségi, egészséges fejlett virághagymákat találsz hatalmas választékban. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze növénykiültetésedet. Folyamatos készletfrissítés, újdonságok és kész összeállítások, több száz különleges fajta egy helyen.

Szállítási részletek

Hagymás és gumós növényeinket külföldi termesztőktől, gyűjtőrendszerben szerezzük be. A megrendelésedet a megfelelő ültetési idő előtt MPL futárszolgálattal szállítjuk ki. Várható szállítási határidő a megrendeléstől számított 4-6 hét. Termékeink megrendelésekor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 778 Ft
Áruda maximum szállítási díja 3 175 Ft

Érdekelhetnek még…