Begonia Picotee wit – begónia

660 Ft

A Begonia Picotee  wit (White Pink) – begónia 30-35 cm magas, élesen erezett mélyzöld lomb veszi körül a fehér, rózsaszínnel szegélyezett virágokat.

Kiszerelés: gumó

Rendelhető mennyiség: minimum 2 db

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A Begonia Picotee wit (White Pink) – begónia 30-35 cm magas, élesen erezett mélyzöld lomb veszi körül a fehér, rózsaszínnel szegélyezett virágokat.

  • Alak: Alacsony termetű, bokros növekedésű, gumós évelő növény, kb. 30-35 cm magas.
  • Virág: vékony szárakon nőnek fehér, rózsaszínnel szegélyezett virágai, melyek júniustól szeptemberig beborítják a növényt.
  • Levél: Húsos, fényes levelei zöld színűek, hosszú levélnyéllel, látványos erezettel.
  • Felhasználása: Virágágyásba, valamint balkonládába egyaránt ültethető.
  • Tenyészhely: Árnyékos, vagy félárnyékos helyen érzi jól magát, napon könnyen megég. Ez a fajta jól bírja a melgebb, naposabb helyeket is.
  • Talaj: Lazább szerkezetű, kissé savas, tőzeges földbe ültessük, és rendszeresen öntözzük. Az öntözés során figyeljünk rá, hogy leveleit ne érje víz.
  • Gondozása: A gumós begónia fagyérzékeny növény, a tél a növény nyugalmi időszaka. Miután a növény szára leszárad, távolítsuk el, a gumót pedig ássuk ki.
  • A növény minden része mérgező!

További információk

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, , ,

Virágszín

,

Magasság

Szélesség

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Hill & Garden – Virághagyma farm kínálatában minőségi, egészséges fejlett virághagymákat találsz hatalmas választékban. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze növénykiültetésedet. Naprakész kínálat, újdonságok és kész összeállítások, több száz különleges fajta egy helyen.

Szállítási részletek

A megrendelésedet a MPL futárral, a megfelelő ültetési időszakban, október elejétől juttatjuk el címedre. Vásárláskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 598 Ft
Áruda maximum szállítási díja 1 999 Ft

Érdekelhetnek még…