Berberis julianae – júlia borbolya

2 096 Ft

A Berberis julianae – júlia borbolya kb. 3 m magasra is megnövő örökzöld, tüskés díszcserje. Fényes, zöld levele és májusban nyíló arany-sárga virága díszíti.

Kiszerelés: konténer, 2 l, 30-40 cm

Rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A Berberis julianae – júlia borbolya kb. 3 m magasra is megnövő örökzöld, tüskés díszcserje. Fényes, zöld levele és májusban nyíló arany-sárga virága díszíti.

  • Alak: Gömbölyű formájú, kb. 3 méter magsra megnövő örökzöld díszcserje, de metszéssel alacsonyabb nyírott sövénnyé nevelhető.
  • Virág: Májusban nyílik aranysárga, kívül vöröses virága.
  • Termés: Kékes-lila, matt felületű, kb. 5 mm-es termése van.
  • Levél: Kusza, sűrű ágrendszerét alkotó hajtásain hosszúkás, fogazott szélű zöld levelek, a levelek tövében tövisek sorakoznak.
  • Felhasználása: Szoliter növényként, valamint alacsony sövényként is megállja a helyét.
  • Tenyészhely: Napos, félárnyékos, jó vízáteresztő képességű, tápanyagdús talajt kedveli. Jó szárazságtűrő képességű növény.

További információk

Magasság

Díszítő érték

, ,

Virágzás időszaka

,

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

,

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést főszezonban heti rendszerességgel gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban (június 15-től augusztus 15-ig) 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidő főszezonban a rendelés befizetésétől számított 7-14 nap, nyári szezonban 14-21 nap. Heti beszerzések esetén a megrendelések zárása minden kedd éjfélkor történik. Az addig fizetett évelők megrendelését a következő hét elején kerülnek kiszállításra. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…