Bingo Meidiland – rózsaszín bokorrózsa

4 191 Ft

Gondozást nem igénylő, bőségesen és folyamatosan virágzó rózsaszín Meilland bokorrózsa, vadrózsára emlékeztető virágokkal. Őszre csipkebogyókat termel. ADR minősített, többszörös díjnyertes.

 • Kiszerelés: szabadgyökerű
 • Szállítás: időjárástól függően március közepétől
 • Áruda: Rózsaland

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Nagyon ellenálló, halvány rózsaszín bokorrózsa, bőséges virágzással. A nyári nagy meleget is remekül bírja, egész a fagyokig folyamatosan virágzik. Sűrű félmatt sötétzöld lombozat jellemzi. Igénytelen növény, karbantartást nem igényel. Természethű, madár- és rovarbarát kertekbe ideális, talajtakarásra is alkalmas fajta. Őszre narancssárga csipkebogyót termel. Termése és a sűrű lombozata miatt kerted télen is madarak seregét vonzhatja. ADR minősített, többszörös díjnyertes rózsa.

 • Alak: bokros, felfelé növekvő, az ágak meghajlanak a súlyos virágteher alatt
 • Magassága: 60-90 cm
 • Virág: 6-7 cm, szimpla, halvány rózsaszín, belül fehér szirmok, aranyszínű porzókkal. 6-15 virágból álló csokrokban virágzik
 • Illat: nincs
 • Virágzás: bőséges, folyamatos, kis fürtökben
 • Tenyészhely: napos, félárnyékos
 • Talaj: az ideális talaj laza, humuszos, jó vízáteresztő és enyhén savas vagy normál kémhatású (az optimális az 5,5 és 6,5 közötti pH érték).
 • Ellenállóság : kitűnő
 • Növényigény (1 nm): 5-6 tő
 • Nemesítő: Meilland
 • Bemutatás éve: 1991

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: Rózsaland

Rendelési időszak

Szabadgyökerű rózsáinkat július közepétől október végéig, illetve a tavaszi időszakban január végétől március végéig tudod megvásárolni. Az őszi időszakban a választék általában nagyobb és kedvezőbb a szabadgyökerű rózsák ültetése szempontjából.

Szállítási határidők

A kiszállításokat az ültetési időhöz igazítjuk, amely erősen időjárás függő. A tavaszi szezonban általában március végé-április eleje, az őszi szezonban november első fele-közepe. A szállítás várható idejét a megrendelést visszaigazoló emailben is megtalálhatod, de a csomagolás előtt külön értesítőt küldünk.

Szállítási díjak

50.000 Ft értékű vásárlásig a szállítási díj egységesen 1.990 Ft
50.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás DÍJMENTES!
A hosszú rendelési időszak miatt utánvétes fizetést is választhatsz.

Szállítási mód

A rózsáinkat szabadgyökerű kiszerelésben fólia csomagolásban szállítjuk ki MPL futárszolgálattal. A rózsák a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, így a kiszállítást gond nélkül átvészelik, de a kézhezvételtől számítva legfeljebb egy-két napot maradhatnak a fóliában hűvös helyen. Kövesd a csomagban található útmutatót.


 

Visszatérítési feltételek

A rózsatövekre fajtagaranciát biztosítunk. Növény minőségével kapcsolatos reklamációt a kézhezvétel után 48 órán belül tudunk elfogadni. A szabadgyökerű rózsák megeredéséhez különösen fontos, hogy a kiültetés a szállítás során küldött ültetési útmutatónak megfelelően történjen! Reklamációdat minden esetben fénykép kíséretében, emailben juttasd el hozzánk, és jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Nemesítő

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, , , , ,

Virágszín

Hidegtűrő képesség

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bingo Meidiland – rózsaszín bokorrózsa” értékelése elsőként

Áruda információk