Bobbie James – fehér futórózsa

4 191 Ft

Rendkívül nagyra növő, gyönyörű hófehér, illatos futórózsa. Ősszel csipkebogyóival díszít.

 • Kiszerelés: szabadgyökerű
 • Rendelhető: 2023 július közepétől
 • Áruda: Rózsaland

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Évente egyszer, de akkor hosszan és hatalmas dús fürtökben virágzó, rendkívül népszerű, erősen illatos futórózsa. Időjárásálló, ősszel csipkebogyóival díszít. Intenzív illata vonzza a méhecskéket, ezért méhbarát kertbe kiváló választás.

 • Alak: kúszó
 • Magassága: 400-450 cm
 • Virág: 3-4 cm, hófehér,  gyönyörű sárga bibével. A 2. évtől virágzik, évente egy alkalommal, de akkor rendkívül bőségesen.
 • Illat: intenzív
 • Tenyészhely: napos, de a félárnyékos helyen is ideális
 • Talaj: az ideális talaj laza, humuszos, jó vízáteresztő és enyhén savas vagy normál kémhatású (az optimális az 5,5 és 6,5 közötti pH érték).
 • Hidegtűrő képesség: nagyon jó
 • Ellenállóság : kiváló
 • Bemutatás éve: 1961
 • Nemesítő: Sunningdale Nursery

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: Rózsaland

Rendelési időszak

Szabadgyökerű rózsáinkat július közepétől október végéig, illetve a tavaszi időszakban január végétől március végéig tudod megvásárolni. Az őszi időszakban a választék általában nagyobb, és kedvezőbb a szabadgyökerű rózsák ültetése szempontjából.

Szállítási határidők

A kiszállításokat az ültetési időhöz igazítjuk, amely erősen időjárásfüggő. A tavaszi szezonban általában március vége-április eleje, az őszi szezonban november első fele-közepe. A szállítás várható idejét a megrendelést visszaigazoló emailben is megtalálhatod, de a csomagolás előtt külön értesítőt küldünk.

Szállítási díjak

50.000 Ft értékű vásárlásig a szállítási díj egységesen 1.990 Ft
50.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás DÍJMENTES!
A hosszú rendelési időszak miatt utánvétes fizetést is választhatsz.

Szállítási mód

A rózsáinkat szabadgyökerű kiszerelésben, fólia csomagolásban szállítjuk ki MPL futárszolgálattal. A rózsák a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, így a kiszállítást gond nélkül átvészelik, de a kézhezvételtől számítva legfeljebb egy-két napot maradhatnak a fóliában hűvös helyen. Kövesd a csomagban található útmutatót.


 

Visszatérítési feltételek

A rózsatövekre fajtagaranciát biztosítunk. Növény minőségével kapcsolatos reklamációt a kézhezvétel után 48 órán belül tudunk elfogadni. A szabadgyökerű rózsák megeredéséhez különösen fontos, hogy a kiültetés a szállítás során küldött ültetési útmutatónak megfelelően történjen! Reklamációdat minden esetben fénykép kíséretében, emailben juttasd el hozzánk, és jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

, ,

Virágzás időszaka

,

Virágszín

Fényigény

,

Hidegtűrő képesség

Talajigény

Vízigény

Kiszerelés

Bobbie James – fehér futórózsa termékről 1 értékelés

 1. Rácz Péter

  Kerítéshez ültettem, de pár év alatt már látványosan túlnőtte. Komoly támasztékra van szüksége, hogy a hatalmas virágtengert elbírja, friss ágai a földig hajolnak szép sátrat képezve ezzel. Lenyűgöző virágzásakor kellemes, lágy illat veszi körül, méhek is imádják. Elvirágzás után szoktam visszavágni, hogy ne nőjön túl mindent, nagy a helyigénye.

Mondd el a véleményed

Áruda információk