Bougainvillea ‘Temple Fire’ – murvafürt

8 500 Ft

A Bougainvillea ‘Temple Fire’ – murvafürt lilás-sötétrózsaszín felleveleivel díszit.

  • Kiszerelés: konténer, 17 cm-es, 50-60 cm
  • Szállítás: kb. 5-8 munkanap
  • Áruda: Bougainsort


Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

A Bougainvillea ‘Temple Fire’ – murvafürt lilás-sötétrózsaszín felleveleivel díszit.

  • Alak: Fásodó, csavarodott szárú cserje, ami akár 2-4 méter magasra is képes felfutni tövises hajtásai segítségével megfelelő körülmények között tartva.
  • Virág: Szív alakú, élénk színű fellevelei vannak, amelyek körülölelik az apró, krém-fehér, tölcséres virágokat. lilás-sötétrózsaszín színű fellevelei az erős nap hatására intenzív ragyogásba kezdenek. Egész nyár folyamán virágzik.
  • Levél: Fényesek, tojásdad formájúak, kihegyesedő véggel. A levelek különböző magasságban, a szár vagy az ág egyik-másik oldalán helyezkednek el. 4-13 cm hosszúságúak és 2-6 cm szélességűek.
  • Tenyészhely: Csak tűző napon nyílik, célszerű déli fekvésű fal előtt, vagy teraszon nevelni. Szélcsendes, védett helyen fejlődik a legszebben.
  • Talaj: Jó vízelvezetésű földet igényel. Laza szerkezetű, tőzeges talajt kedveli.
  • Felhasználása: Dézsás növényként teraszok, előkertek díszítésére. Bármilyen formájúra kialakíthatjuk, ha támaszték mentén neveljük.
  • Gondozása: 2-3 évente érdemes átültetni, és ilyenkor visszametszeni. A nagyobb példányok támasztást igényelnek. Télen 8-10 fokos helyen kell tartani, és mérsékelten öntözni.Ha a növény jól érzi magát, elég gyorsan elkezd növekedni. A hosszú hajtások végeit le kell csípni, ezzel lehet serkenteni a növényt a besűrűsödésre, illetve a dúsabb virágzásra.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Bougainsort
Szállítási határidők

A megrendelések összeállítása, csomagolása és kiszállítása 5-8 munkanap. A növényeinket március végétől tudod megvásárolni, kiszállításuk áprilistól kezdődik, de 5 fok alatt a növények fagyérzékenysége miatt nem szállítunk. A kiszállításokat elsősorban hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a futárszolgálatnál.

Szállítási díjak

1 db 3150 Ft
2 db 3660 Ft
3 db 4170 Ft
4 db 4700 Ft
5 db 5200 Ft
6db-tól 5740 Ft

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink egységesen 2 literes növénytartóban neveltek, méretük a szezonban kb. 50-60 cm, szezontól függően visszavágott, vagy virágzó állapotúak. A kiszállítás GLS futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük jelezd árudánk felé.

Jellemzők

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, ,

Virágszín

Fényigény

Talajigény

,

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bougainvillea ‘Temple Fire’ – murvafürt” értékelése elsőként

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz