Callicarpa dichotoma ‘Issai’ – kínai lilabogyó

3 562 Ft

Callicarpa dichotoma ‘Issai’ kínai lilabogyó bokros növekedésű, kb. 1,5 – 2 méter magasra növő, lombhullató cserje. Gyönyörű lila bogyóival díszít.

Kiszerelés: konténer, 2 l, 20/40 cm

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Callicarpa dichotoma ‘Issai’ kínai lilabogyó különleges vonzerejét kecses elhajló ágrendszere és  gyönyörű lila bogyói adják.

  • Alak: Bokros növekedésű, fiatal hajtásai kecses hajlanak, Magassága elérheto a 1,5 – 2 métert.
  • Virág: Levendula színű virágai nyár elején kis csomókban, pamacsokban nyílnak.
  • Termés: élénk gyöngyházfényű lila bogyók tömege díszíti. A lombhullás után ezek még a csupasz ágakon maradnak. Ízük kesernyés, még a madarak sem eszik meg.
  • Levél: Ovális, csúcsos végű levelei kihajtáskor bronzosak, ősszel rózsaszínes-pirosra színeződnek. Lombhullató.
  • Származás: Kína
  • Felhasználása: Felhasználása sokrétű. Ültethetjük vegyes cserjecsoportba vagy szoliterként, de jól mutat támfalról lecsüngve is. Alacsony nyíratlan, széles sövényként is telepíthetjük.
  • Tenyészhely: Napos, félárnyékos helyet szereti. Talajra nem igényes, szereti a tápdús, jó vízelvezetésű talajt.
  • Gondozása: A fiatal növények érzékenyek a fagyra, télen érdemes a tövüket takarni.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Szállítási határidők

A növényeket március elejétől november végéig értékesítjük. A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 10-14 munkanapot vesz igénybe. A csomagolást és kiszállítást hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a küldemények a futárszolgálatnál. A kiszállítás pontos időpontjáról a futárszolgálat értesítőt küld a megadott email címedre.

Szállítási díjak

Szállítási díjaink vásárlási értékhatárok szerint változnak.
30.000Ft-ig 2.890 Ft
30.000- 100.000 Ft-ig 4.690 Ft
100.000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek (konténeresek), minden esetben fejlett gyökérzettel szállítjuk. Az évelőket általában 9-15 cm méretű edényben, a cserjéket 2-3 literes méretű edényben szállítjuk. A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A cserjék esetében a növény jellemző szállítási magasságát is megadjuk, de kérjük vedd figyelembe, hogy az évelők a vegetációs időszak elején és végén visszahúzódnak, a cserjék sok esetben visszavágásra kerülhetnek.
A képek a növény fejlett állapotát mutatják, a csomagolási fotókon látható állapottól a megvásárolt növény időszakonként eltérhet. A növénytartók mérete viszont minden esetben megegyezik a fotókon feltüntette mérettel.

A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényeinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.


 

Visszatérítési feltételek

A minőségi reklamációt kérjük legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd árudánknál vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes fajták között lehetnek olyanok, melyek télire visszahúzódnak, vagy tavasszal erősen visszavágásra kerültek, így ezek magassága, főleg a tavaszi időszakban, nem éri el a terméknél feltüntetett méretet, de gyökérzetük fejlett, ezért a minőségnek megfelelnek.

Ha fajtaeltérést tapasztalsz, ami csak a virágzáskor derül ki, kérjük, hogy fotó kíséretében jelezd nekünk vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a virág színe a növény korától, talajadottságoktól, fényviszonyoktól erősen függhet, ezért a képen jelzettől eltérő árnyalatokat is tapasztalhatsz, de jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Magasság

Díszítő érték

, ,

Virágzás időszaka

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Callicarpa dichotoma ‘Issai’ – kínai lilabogyó” értékelése elsőként

Áruda információk