Campanula carpatica ‘Pearl White’ – kárpáti harangvirág

693 Ft

Campanula carpatica ‘Pearl White’ – kárpáti harangvirág talajon elfekvő, lassan terjedő tövű, sűrű szőnyeget alkotó tűrőképes évelő. Fehér, csésze formájú virágait a nyár második felétől hozza.

  • Kiszerelés:  9 cm-es ültetőedényben
  • Rendelhető mennyiség: minimum 3 db

 

 

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Campanula carpatica ‘Pearl White’ – kárpáti harangvirág talajon elfekvő, lassan terjedő tövű, sűrű szőnyeget alkotó tűrőképes évelő. Fehér, csésze formájú virágait a nyár második felétől hozza.

  • Alak: 10-15 cm magas, szőnyeget alkotó, lassú növekedésű talajtakaró évelő.
  • Virág: júliusi virágzáskor elborítják tömegesen nyíló csésze alakú virágai.
  • Levél: Szív alakú, fodros, fogazott szélű
  • Tenyészhely: Napos, félárnyékos helyre ültessük.
  • Talaj: Mérsékelten száraz, jó vízáteresztő, laza szerkezetű, közepes tápanyagtartalmú földben érzi jól magát. Lúgos, vagy semleges kémhatású talajt szereti.
  • Felhasználása: Sziklakertbe, kőfalak tetejére, utak szegélyére, tipegő kövek közé, talajtakarásra.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Virágzás időszaka

,

Virágszín
Fényigény

,

Talajigény

Növekedési ütem

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést főszezonban heti rendszerességgel gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban (június 15-től augusztus 15-ig) 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidő főszezonban a rendelés befizetésétől számított 7-14 nap, nyári szezonban 14-21 nap. Heti beszerzések esetén a megrendelések zárása minden kedd éjfélkor történik. Az addig fizetett évelők megrendelését a következő hét elején kerülnek kiszállításra. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…