Campanula glomerata ‘Blue’ – csomós harangvirág

667 Ft

Campanula glomerata ‘Blue’ – csomós harangvirág 20 cm magas, tölcsér alakú, ibolyakék virágai jellemzően a nyár első felében, június-júliusban nyílnak.

  • Kiszerelés:  9 cm-es ültetőedényben
  • Rendelhető mennyiség: minimum 3 db
Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Campanula glomerata ‘Blue’ – csomós harangvirág 20 cm magas, tölcsér alakú, ibolyakék virágai jellemzően a nyár első felében, június-júliusban nyílnak.

  • Alak: 15-25 cm magas, párnát alkotó tőlevélrózsás évelő növény.
  • Virág: Tölcsér alakú, ibolyakék virágai jellemzően a nyár első felében június-júliusban nyílnak.
  • Levél: Hosszúkás-szív alakú, szőrös sötétzöld színű levelei vannak.
  • Tenyészhely: Napos, félárnyékos helyre ültessük.
  • Talaj: Mérsékelten száraz, jó vízáteresztő, laza szerkezetű, közepes tápanyagtartalmú földben érzi jól magát. Lúgos, vagy semleges kémhatású talajt szereti.
  • Felhasználása: Sziklakertbe, kőfalak tetejére, utak szegélyére, tipegő kövek közé, talajtakarásra.

További információk

Magasság

,

Szélesség

,

Díszítő érték

Virágzás időszaka

,

Virágszín

Fényigény

,

Talajigény

Növekedési ütem

Kiszerelés

Józsa Katalin arcképJózsa Katalin vagyok, az InnoFlora évelőkertészet tulajdonosa. Szombathelyen kertészcsaládban születtem, itt dolgozom évelőkertészként, három fiam van. Család, munka, kert, barátság. Ezek a legfontosabbak a számomra. Az évelő növényekből összeállított kiskerteket termesztési tapasztalatok alapján úgy válogattam össze, hogy a terv szerint elültetett növények évekig jól érezzék magukat egymás társaságában, így a kerttulajdonosnak sok öröme legyen benne. A növényeinknek se mindegy, hogy ki mellett élnek évekig!

Évelő növény összeállításainkban színek, formák és ökológiai igények harmonizálásával szeretnénk ötleteket adni egy-egy kis kertrész kialakításához. Ezeket időről időre frissítjük, hogy mindig legyen valami új, érdekes, színes ajánlatunk.

Teljes kínálatomat ITT tudod megnézni!

Szállítási részletek

A megrendelt növényeket a kertészetemben termesztem. Az adott héten vasárnap éjfélig beérkezett rendeléseket a következő hétfőn összesítem, összekészítjük, csomagoljuk és szerdán adom át a GLS futárszolgálatnak, a kiszállítás az azt követő napokon történik. Így a szállítási határidő a rendelés befizetését követő maximum 12 nap.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 3 556 Ft
Áruda maximum szállítási díja 7 112 Ft

Érdekelhetnek még…