Campsis-radicans-ursynow-trombitafolyondár
Campsis radicans ‘Ursynów’ – trombitafolyondár

Campsis radicans ‘Ursynów’ – trombitafolyondár

6 147 Ft

Campsis radicans ‘Ursynów’ – amerikai trombitafolyondár, lengyel fajta, kb. 6-10 méter magasra kapaszkodik,  3-4 cm nagyságú, narancssárga virágokkal.

Kiszerelés: konténer, 2 l, 70-90 cm

Csak 1 maradt készleten

Campsis radicans ‘Ursynów’ – amerikai trombitafolyondár, lengyel fajta, kb. 6-10 méter magasra kapaszkodik,  3-4 cm nagyságú, narancssárga virágokkal.

  • Alak: Léggyökereivel kapaszkodó, fás szárú, lombhullató kúszónövény. Kúszó hajtásaival akár 6-10 méter magasra is felkapaszkodhat. Évente 1-4 méterrel növekszik.
  • Virág: Narancsos, trombitaformájú virágait fürtökben hozza a hajtásvégeken. Júliustól szeptemberig bőségesen virágzik.
  • Levél: Kár 40 cm hosszú, toll-szerű, fogazott levelei vannak.
  • Felhasználása: Kiválóan alkalmas épületek, fák, kerítések, vagy kerti pergolák befuttatására.
  • Tenyészhely: Kifejezetten szereti a napot, de a félárnyékot is eltűri. Félárnyékban gyengébb virágzásra számíthatunk.
  • Talaj: Meghálálja a tápanyagdús talajt. A jó vízáteresztőképességű, nem túl meszes talajt kedveli.

 

Szállítási feltételek

A növényeket főszezonban (áprilistól szeptemberig) heti rendszerességgel gyűjtőrendszerben szerezzük be. Mivel a növények külföldről érkeznek, a szállítási határidő 21-28 nap, kérjük, ezt vedd figyelembe megrendelésed leadásakor. Főszezonon kívül a beérkezett megrendeléseket kéthetenként továbbítjuk a beszállító partnernek.
Megrendelésed utánvéttel is leadhatod. A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik.
Előfordulhat, hogy a növények mérete a szezon korai és késői szakaszában – fajtától függően – nem érik el a leírásban szereplő méretet. A növények ettől még egészségesek, erőteljes gyökérzettel rendelkeznek, és tavasszal új hajtásokat hoznak majd.


 

Visszatérítési feltételek

Törekszünk arra, hogy mindig kifogástalan minőségű és fajtaazonos növényt szállítsunk. Ritkán, de előfordulhat, hogy tévedésből más fajtát kaptál, ami csak később, a virágzás során derül ki. Reklamációdat fénykép kíséretében emailben juttathatod el hozzánk, és jogos észrevétel esetén a növény saját költségünkre kicseréljük azt, vagy visszatérítjük az árát.

További információk

Magasság

,

Növekedési ütem

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, ,

Virágszín

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

, ,

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Áruda információk