Canna ‘Fantasy’ – kánna

A Canna ‘Fantasy’ – kánna 90-100 cm magas. Nagy, sötétzöld levelei vannak, és nagy, halványrózsaszín virágai, amik a közepe felé pirossal pöttyözöttek.

Ez a termék jelenleg nem kapható.

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A Canna ‘Fantasy’ – kánna 90-100 cm magas. Nagy, sötétzöld levelei vannak, és nagy, halványrózsaszín virágai, amik a közepe felé pirossal pöttyözöttek.

  • Alak:  90-100 cm magas növény.
  • Virág: Nagy, halványrózsaszín virágai, amik a közepe felé pirossal pöttyözöttek.
  • Levél: Nagy, sötétzöld levelei vannak.
  • Tenyészhely: A kánna az árnyékos helyet nem kedveli, ezért célszerű olyan helyet keresni számára, ahol egész nap éri a napsütés, mivel meleget kedvelő növény. Ha van lehetőség a kertben, a déli fekvésű oldalra ültessük. A fák vagy cserjék alá nem szabad beültetni, ott elpusztul. Fagyérzékeny, ezért a mi éghajlati viszonyaink között teleltetést igényel. A rizómákat október-novemberben, az első fagyok beállta előtt ássuk ki, szedjük fel a földből.
  • Talaj: Tápanyagban gazdag, üde, laza szerkezetű talajt kedveli. A fejlődési időszakban bő öntözést igényel, a kifejlett példányoknak nyáron elég a természetes csapadék is. A pangó vizet viszont rosszul viselik, ezért fontos számukra a jó vízáteresztő talaj.
  • Felhasználása: Évelőágyásba,  dézsában ültetve is jól megélnek, és szépen virágoznak
  • Ültetési időszak: Tavasszal a fagyosszentek (május) után szabad kiültetni a szabadfölbe. Teleltetést igényel, a hazai téli klímát nem bírja.

További információk

Díszítő érték

virággal díszítő, karakteres levelű

Virágzás időszaka

nyár eleje, nyár közepe, nyár vége, ősz eleje

Virágszín

rózsaszín

Magasság

80-100 cm

Szélesség

40-60 cm

Fényigény

napos fekvésbe

Talajigény

tápdús talaj

Vízigény

átlagos vízigényű

Hidegtűrő képesség

téli védelmet igényel

Kiszerelés

Hill & Garden – Virághagyma farm kínálatában minőségi, egészséges fejlett virághagymákat találsz hatalmas választékban. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze növénykiültetésedet. Folyamatos készletfrissítés, újdonságok és kész összeállítások, több száz különleges fajta egy helyen.

Szállítási részletek

Hagymás és gumós növényeinket külföldi termesztőktől, gyűjtőrendszerben szerezzük be. A megrendelésedet a megfelelő ültetési idő előtt MPL futárszolgálattal szállítjuk ki. Várható szállítási határidő a megrendeléstől számított 4-6 hét. Termékeink megrendelésekor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 778 Ft
Áruda maximum szállítási díja 3 175 Ft

Érdekelhetnek még…