Carex oshimensis ‘Everglow’ – madárlábú sás

1 472 Ft

Carex oshimensis ‘Everglow’ – madárlábú sás kb. 40-60 cm magas. Leveleinek színe szezonálisan változik: július végétől november végéig fényes narancssárga, a szélén zöld csíkkal, decembertől áprilisig bronzos lesz, majd elhalványul.

  • Kiszerelés:  14 cm-es ültetőedényben

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

ACarex oshimensis ‘Everglow’ – madárlábú sás kb. 40-60 cm magas. Leveleinek színe szezonálisan változik: július végétől november végéig fényes narancssárga, a szélén zöld csíkkal, decembertől áprilisig bronzos lesz, majd áprilistól elhalványul, ekkor a növekedés a fontos.

  • Alak: kb. 40-60 cm magasra növő, erőteljes, sűrű növekedésű, dús gyepcsomós telepeket képez
  • Levél: élénkzöld levelei vannak, a levelek vége göndörödik.
  • Virág: Virágai levelek fölé növő, barna kalász. Virágzás: június – július.
  • Tenyészhely: Napos, félárnyékos helyet, átlagos, jó vízelvezetésű tápdús talajt kedvel. Kiváló szárazságtűrő.
  • Talaj: talajban nem válogat.
  • Gondozás: Érdemes visszavágni tavasszal, a fagyok elmúltával, 5-8 cm magasságúra.

További információk

Magasság

Szélesség

Vízigény

Díszítő érték

Növekedési ütem

Fényigény

,

Talajigény

, ,

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést főszezonban heti rendszerességgel gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban (június 15-től augusztus 15-ig) 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidő főszezonban a rendelés befizetésétől számított 7-14 nap, nyári szezonban 14-21 nap. Heti beszerzések esetén a megrendelések zárása kedd éjfélkor történik. Az addig fizetett vagy utánvéttel történt megrendelések a következő hét elején kerülnek kiszállításra. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor 20,000 -Ft-os összeghatárig utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…