Clematis ‘Fay’ – olasz iszalag

5 752 Ft

A Clematis ‘Fay’ – klemátisz (olasz iszalag) rózsaszínű, harang alakú, 2-3 cm nagyságú virágai vannak. Hosszú virágzású, júniustól októberig virágozhat. Balkonládába is ültethető.

Kiszerelés: konténer, 2 l, 50-60 cm

Rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Származás: Magyarország

Áruda : Csodás klematiszok és kúszók
Cikkszám: clm-olasz-22 Kategória: Címkék: , , ,

Növény leírása

A Clematis ‘Fay’ – klemátisz (olasz iszalag) rózsaszín, harang alakú, 2-3 cm nagyságú virágai vannak. Hosszú virágzású, júniustól októberig virágozhat.

  • Alak: Fás szárú, lombhullató kúszónövény. Csavarodó, kúszó hajtásaival akár 2 méter magasra is felkapaszkodhat.
  • Virág: Bőségesen virágzik júniustól októberig.
  • Levél: Levelei oválisak, élén-zöldek.
  • Felhasználása: Kiválóan alkalmas kerítések, vagy elválasztórácsok befuttatására. Kis méretének köszönhetően balkonládában is nevelhető.
  • Tenyészhely: Kifejezetten szereti a napot, de a félárnyékot is eltűri. Félárnyékban gyengébb virágzásra számíthatunk.
  • Talaj: Meghálálja a tápanyagdús talajt. A jó vízáteresztő képességű, nem túl meszes talajt kedveli.

Növény jellemzői

Magasság

Növekedési ütem

Díszítő érték

, ,

Virágzás időszaka

, , ,

Virágszín

, ,

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

, ,

Ellenállóság

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

,

90 cm magas iszalag rendelésree

Árudánk a Csodás klemátiszok és kúszók a rendkívül népszerű iszalagok és más kúszónövények egyedülállóan széles választékát biztosítja megbízható külföldi növénytermesztőktől. A fajtalistánk közel 200,  egységes minőségű, a szezonban elérhető fajtát tartalmaz. A kúszónövényeinket erőteljes gyökérzettel, 2-3 évesen, 2 literes kiszerelésben, 70-90 cm magas méretben szállítjuk. A növények beszerzését gyűjtőrendszerben végezzük, aktuális részleteket a Szállítási feltételekben és a növényeknél az info ikonra kattintva találsz. Az áruda a HILL & Garden kft. klemátiszokra és kúszónövényekre szakosodott részlege, a többi divíziójától eltérő szállítási ütemezéssel és díjakkal. A növényeket futárszolgálattal juttatjuk el címedre.

90 cm magas iszalag fejlett gyökérzettel a konténeréből kiemelve. A fotó a tavaszi, lombfakadás előtti állapotot mutatja. A konténeres kiszerelés révén a növényt egész szezonban biztonsággal ültetheted. 

Szállítási részletek

A kiváló minőségű klematiszokat és kúszónövényeket külföldi termesztőtől 2-3 hetente gyűjtőrendszerben szerezzük be konténeres formában. A pontos ütemezést a növénynél az Info ikonra kattintva láthatod. A megrendeléseket a növények beérkezése után az MPL vagy GLS futárszolgálat szállítja ki.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 762 Ft

Szállítási részletek

Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 2 794 Ft

Érdekelhetnek még…