Clematis ‘Sophie’ – viorna klemátisz

4 980 Ft

A Clematis ‘Sophie’ – viorna klemátisz (iszalag) 80 cm magasra kúszik. 1,5-2 cm átmérőjű, harang formájú virágai kívül sötét-lilák, belül krémes színűek, hullámos szélűek. Májustól októberig virágzik.

Kiszerelés: konténer, 2 l, 70-90 cm

Rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Növény leírása

A Clematis ‘Sophie’ – viorna klemátisz (iszalag) 80 cm magasra kúszik. 1,5-2 cm átmérőjű, harang formájú virágai kívül sötét-lilák, belül krémes színűek, hullámos szélűek. Májustól októberig virágzik.

  • Alak: Fás szárú, lombhullató kúszónövény. Csavarodó, kúszó hajtásaival 80 cm magasra is felkapaszkodhat.
  • Virág: Bőségesen virágzik májustól októberig. Különleges, lefelé néző, harang formájú virágai teszik érdekessé.
  • Levél: Levelei oválisak, élénk-zöldek.
  • Felhasználása: Kiválóan alkalmas épületek, fák, kerítések, vagy kerti pergolák befuttatására. Kis méretének köszönhetően balkonládában is nevelhető.
  • Tenyészhely: Kifejezetten szereti a napot, de a félárnyékot is eltűri. Félárnyékban gyengébb virágzásra számíthatunk.
  • Talaj: Meghálálja a tápanyagdús talajt. A jó vízáteresztő képességű, nem túl meszes talajt kedveli.

Növény jellemzői

Magasság

Növekedési ütem

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, , , , ,

Virágszín

,

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

, ,

Ellenállóság

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

,

90 cm magas iszalag rendelésree

Árudánk a rendkívül népszerű iszalagok (Celmatis) és más kúszónövények egyedülállóan széles választékát biztosítja megbízható külföldi növénytermesztőktől. A fajtalistánk közel 200,  egységes minőségű, a szezonban elérhető fajtát tartalmaz. A kúszónövényeinket erőteljes gyökérzettel, 2-3 évesen, 2 literes kiszerelésben, 70-90 cm magas méretben szállítjuk. A növények beszerzését gyűjtőrendszerben végezzük, aktuális részleteket a Szállítási feltételekben és a növényeknél az info ikonra kattintva találsz. Az áruda a HILL & Garden kft. klemátiszokra és kúszónövényekre szakosodott részlege, a többi divíziójától eltérő szállítási ütemezéssel és díjakkal. A növényeket futárszolgálattal juttatjuk el címedre.

90 cm magas iszalag fejlett gyökérzettel a konténeréből kiemelve. A fotó a tavaszi, lombfakadás előtti állapotot mutatja. A konténeres kiszerelés révén a növényt egész szezonban biztonsággal ültetheted. 

Szállítási részletek

A klematiszokat és kúszónövényeket kiváló minőségben, külföldi termesztőtől 4 hetenként gyűjtő rendszerben szerezzük be. A növények konténeresek, ezért egész évben biztonsággal ültethetőek. A pontos ütemezést a növényél az info ikonra kattintva láthatsz.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 762 Ft

Szállítási részletek

Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 2 794 Ft

Érdekelhetnek még…