Clematis texensis ‘Duchess of Albany’ – hálós iszalag

4 324 Ft

A Clematis texensis ‘Duchess of Albany’ – hálós iszalag 2-3 méter magasra is kúszik. 7 cm átmérőjű, kancsó formájú, tulipánra emlékeztető virágai halvány-rózsaszínűek, sötétebb rózsaszín csíkokkal.

Kiszerelés: konténer, 2 l, 70-90 cm

Rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A Clematis texensis ‘Duchess of Albany’ – hálós iszalag 2-3 méter magasra is kúszik. 7 cm átmérőjű, kancsó formájú, tulipánra emlékeztető virágai halvány-rózsaszínűek, sötétebb rózsaszín csíkokkal. Júliustól szeptemberig bőségesen virágoznak.

  • Alak:Fás szárú, lombhullató kúszónövény. Csavarodó, kúszó hajtásaival 2-3 méter magasra is felkapaszkodhat.
  • Virág: Bőségesen virágzik júliustól szeptemberig. Különleges, harang formájú virágai teszik érdekessé.
  • Levél: Levelei középzöldek, keskenyek, oválisak.
  • Termés: Ősszel és télen dekoratív magfejek díszítik.
  • Felhasználása: Kiválóan alkalmas épületek, fák, kerítések, vagy kerti pergolák befuttatására.
  • Tenyészhely: Kifejezetten szereti a napot, de a félárnyékot is eltűri. Félárnyékban gyengébb virágzásra számíthatunk.
  • Talaj: Meghálálja a tápanyagdús talajt. A jó vízáteresztő képességű, nem túl meszes talajt kedveli.
  • Betegségei: Lisztharmatra érzékeny.

További információk

Magasság

Növekedési ütem

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, , ,

Virágszín

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

, ,

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

90 cm magas iszalag rendelésree

Csodás klematiszok és kúszók

Árudánk a Csodás klemátiszok és kúszók a rendkívül népszerű iszalagok és más kúszónövények egyedülállóan széles választékát kínálja megbízható külföldi növénytermesztőktől. A fajtalistánk közel 200,  egységes minőségű, a szezonban elérhető fajtát tartalmaz. A kúszónövényeinket erőteljes gyökérzettel, 2-3 évesen, 2 literes kiszerelésben, 70-90 cm magas méretben szállítjuk. A növények beszerzését gyűjtőrendszerben végezzük, aktuális részleteket a Szállítási feltételekben és a növényeknél az info ikonra kattintva találsz. Az áruda a HILL & Garden kft. klemátiszokra és kúszónövényekre szakosodott részlege, a többi divíziójától eltérő szállítási ütemezéssel és díjakkal. A növényeket futárszolgálattal juttatjuk el címedre.

90 cm magas iszalag fejlett gyökérzettel a konténeréből kiemelve. A fotó a tavaszi, lombfakadás előtti állapotot mutatja. A konténeres kiszerelés révén a növényt egész szezonban biztonsággal ültetheted. 

Szállítási részletek

A kiváló minőségű klemátiszokat és kúszónövényeket 2 literes ültetőedényben szállítjuk MPL futárszolgálattal. Méretük általában 80-90 cm, de a szezon elején a visszametszés miatt néhány fajta kisebb is lehet. A növényeket külföldi termesztőtől 2 hetente gyűjtőrendszerben szerezzük be, várható szállítási idő a megrendeléstől számítva 3-4 hét. Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 890 Ft
Áruda maximum szállítási díja 3 797 Ft

Érdekelhetnek még…