Clematis ‘Thyrislund’ – nagyvirágú, korai virágzású klemátisz

7 690 Ft

A Clematis ‘Thyrislund’ – Nagyvirágú, korai virágzású klemátisz (iszalag) dupla virágai 12 cm átmérőjűek, halványlila színűek, befelé krémes-fehér, szép sárga porzóval.

 • Kiszerelés: konténer, 2 l, 70-90 cm
 • Szállítás várható időpontja: 32. hét
 • Áruda: Csodás klematiszok és kúszók
(1 vásárlói értékelés)
clematis-thyrislund-nagyviragu-korai-iszalag
Clematis 'Thyrislund' - nagyvirágú, korai virágzású klemátisz 7 690 Ft

A Clematis ‘Thyrislund’ – nagyvirágú, korai virágzású klemátisz (iszalag) virágai 12 cm átmérőjűek, hullámos, halványlila színűek, befelé krémes-fehér, szép sárga porzóval.

 • Alak: Fás szárú, lombhullató kúszónövény. Csavarodó, kúszó hajtásaival akár 2,5-3 méter magasra is felkapaszkodhat.
 • Virág: Virágait először május-júniusban hozza, majd nyár végén újra nyílik.
 • Levél: Levelei keresztben átellenesek, és kisebb levélkékre oszlanak.
 • Felhasználása: Kiválóan alkalmas rózsalugasok, fák, kerítések, vagy kerti pergolák befuttatására.
 • Tenyészhely: Kifejezetten szereti a napot, de a félárnyékot is eltűri. Félárnyékban gyengébb virágzásra számíthatunk.
 • Talaj: Meghálálja a tápanyagdús talajt. A jó vízáteresztő képességű, nem túl meszes talajt kedveli.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Szállítási határidők

A megvásárolt növényeinket a rendeléstől számított 14-28 munkanapon belül április elejétől november végéig szállítjuk. A pontos szállítási időt feltüntetjük a növények adatlapján, és a visszaigazoló emailben is láthatod majd. A szállításokat elsősorban kedd-szerda-csütörtöki napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a futárszolgálatnál.

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink egységesen 2 literes növénytartóban neveltek, méretük fajtájuktól függően a szezonban 40-60, ill. 60-90 cm. A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.

Szállítási díjak

MPL Futárszolgálat
1-2 db 2990 Ft
3-4 db 3990 Ft
5- db-tól 4990 Ft
Telephelyi átvétel (Budajenő, Pest megye) 180 Ft


 

Visszatérítési feltételek

A minőségi reklamációt kérjük legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd árudánknál, vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes fajták között lehetnek olyanok (pl. texensis és olasz klemátisz fajták), amik télire visszahúzódnak, vagy tavasszal erősen visszavágásra kerülnek, így ezek magassága, főleg a tavaszi időszakban, kiszállításkor nem éri el a terméknél feltüntetett méretet, de gyökérzetük fejlett, ezért a minőségnek megfelelnek.

Ha fajtaeltérést tapasztalsz, ami csak a virágzáskor derül ki, fotó kíséretében jelezd nekünk, vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a virág színe a növény korától, talajadottságoktól, fényviszonyoktól erősen függhet, ezért a képen jelzettől eltérő árnyalatokat is tapasztalhatsz, de jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Magasság

Növekedési ütem

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, , ,

Virágszín

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

, ,

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Árusító

Clematis ‘Thyrislund’ – nagyvirágú, korai virágzású klemátisz termékről 1 értékelés

 1. GSGabi

  Még csak most ültettem tavasszal, ezért nálam nem produkálta a 12 cm-es virágátmérőt, kb. 8 cm-esek voltak a virágfejek, de rengeteg sok virágot hozott és különleges a csillag alakú lila-fehér csíkozása miatt. Gyönyörű!

Mondd el a véleményed