Coreopsis grandiflora ‘Early Sunrise’ – menyecskeszem

1 200 Ft

Coreopsis grandiflora ‘Early Sunrise’ – menyecskeszem (szépecske) – 30-40 cm magas, igazi díjnyertes növény. 5 cm ármérőjű, félig-dupla, élénksárga, fodros virágai vannak.

 • Kiszerelés: 11 cm-es ültetőedényben
 • Rendelhető 2024 tavasz
 • Áruda: Floranna

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Coreopsis grandiflora ‘Early Sunrise’ – menyecskeszem (szépecske) – 30-40 cm magas, igazi díjnyertes növény. 5 cm ármérőjű, félig-dupla, élénksárga, fodros virágai vannak.

 • Alak: közepes termetű, bokrosodó tövű, évelő növény.
 • Virág: Virágzása hosszantartó és bőséges, júniustól szeptemberig nyílik. Jó nektártermelő, a méhek és a pillangók szívesen látogatják. A virág átmérője 3,5 cm, csillagszerűen álló, lekerekített végű 8 szirma két körben áll egy 0,7 cm átmérőjű korongon. A korong sok hermafrodita virágból és 5 porzóból áll. Bimbói gömb alakúak.
 • Levél: Szára felálló, sűrűn elágazó, 25-50 cm magas, levelei világos-, vagy sötétzöld színűek, átellenesen állók, keskenyek, 3-5 ágúak.
 • Tenyészhely: Napos helyre való, esetleg jól megvilágított félárnyékba, ahol napi 6 órai fényt kap.
 • Talaj: Minden homokos, köves, száraz, szegény talajon jól érzi magát, de a friss humuszos, jó vízáteresztő talajon is megél. Rossz vízáteresztő talajon tőrothadás léphet fel.
 • Felhasználása:Napos évelőágyásokba.
  A hervadt virágok rendszeres leszedése segíti a virágzást. A nyár végi visszavágás viszont egyszerűbb, és ezzel újabb virágzást lehet beindítani. Csak a csigák károsítják, és nyitott helyen a nyulak és őzek lelegelhetik.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Szállítási határidők

A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 5 munkanapot vesz igénybe. A csomagolást és kiszállítást hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a futárszolgálatnál.

Szállítási díjak

1-3 db növény: 2400 Ft
4-6 db növény: 2850 Ft
7-15 db növény: 3350 Ft
15-30 db növény: 3850 Ft
30 db növény felett: INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek, az évelők általában 9-15cm méretű edényben, a pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt védjük , így sérülésmentesen kapod kézhez a növényinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.

Jellemzők

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Virágzás időszaka

, , ,

Virágszín

Fényigény

Talajigény

Növekedési ütem

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Coreopsis grandiflora ‘Early Sunrise’ – menyecskeszem” értékelése elsőként

Áruda információk