Cornus Kousa – csillagsom

2 159 Ft

A Cornus Kousa – csillagsom késő tavasszal, kora nyáron fehér murvalevelekkel körülvett apró, zöld virágaival díszít.

Kiszerelés: konténer, 2 l, 40-60 cm

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A Cornus Kousa – csillagsom késő tavasszal, kora nyáron fehér murvalevelekkel körülvett apró, zöld virágaival díszít.

  • Alak: Felfelé álló ágrendszerű, kb. 3-4 méter magasságig növő lombhullató cserje. Lombhullás után piros vesszőivel díszít.
  • Virág: A virágok négy, csúcsos végű, viszonylag nagy murvalevele, melyeket a virág szirmának hihetnénk, szépen kiemelkedik a cserje zöld lombjából.
  • Termés: A virágokból málnára emlékeztető, ehető, húsos termések fejlődnek, melyek ősszel is szépen díszítik a növényt.
  • Levél: Levelei tojásdadok, fényesek, sötétzöldek. Ősszel sötét-pirosra színeződnek.
  • Származás: Szibéria, Kína, Korea
  • Felhasználása: Szoliterként szépen érvényesül, de sövényként is telepíthető.
  • Tenyészhely: Napos, vagy félárnyékos helyet szereti. A laza, jó vízelvezetésű, üde, tápanyagban gazdag talajokat kedveli, jól megél szárazabb vagy nyirkosabb talajokon is.
  • Gondozása: Metszeni nem nagyon kell, de a megújulás érdekében néhány évente érdemes minden negyedik, ötödik öreg vesszőt talajszintig visszavágni.

További információk

Magasság

Díszítő érték

, , ,

Virágzás időszaka

,

Virágszín
Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Szélesség

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést főszezonban heti rendszerességgel gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban (június 15-től augusztus 15-ig) 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidő főszezonban a rendelés befizetésétől számított 7-14 nap, nyári szezonban 14-21 nap. Heti beszerzések esetén a megrendelések zárása minden kedd éjfélkor történik. Az addig fizetett évelők megrendelését a következő hét elején kerülnek kiszállításra. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…