Corylus avellana ‘Red Majestic’ – vérmogyoró

14 669 Ft

Corylus avellana ‘Red Majestic’ – csavart vesszejű vérmogyoró kb. 2-3 méter magas, lassan növő, lombhullató bokor, különleges csavart ágrendszerrel.

 • Kiszerelés: 3 literes ültetőedényben, 60/80 cm
 • Szállítás: kb. 10-14 munkanap
 • Áruda: Magyar cserjék és évelők
 • Jelenleg nem elérhető

  Corylus avellana ‘Red Majestic’ – csavart vesszejű vérmogyoró kb. 2-3 méter magas, lassan növő, lombhullató bokor, különleges csavart ágrendszerrel.

  • Alak: 2-3 méter magas, lassan növő, lombhullató bokor, különleges csavart ágrendszerrel.
  • Levél: Lombozatát a felfelé meredező vesszőin sorakozó piros színű, kerekded, fogazott szélű levelek alkotják. Lombozata kihajtáskor, és azt követően is még egy ideig nagyon szép piros. Lombja árnyékos részen visszazöldül.
  • Virág: A tavasz első felében. lombfakadás előtt hozza kb. 5cm-es barkavirágzatát, melyek a hajtásokról csüngenek, hússzínűek.
  • Termés: A csavart változat többnyire nem terem.
  • Származási hely: Európa
  • Tenyészhely: Napos helyen terem a legjobban.
  • Talaj: A talaj típusára nem kényes, a legfontosabb szempont, hogy jó vízáteresztő képességű legyen és átlagos kötöttségű.
  • Felhasználása: Különleges, csavarodott ágai, és bordó lombja miatt szoliterként ültetik.

  Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


   

  Szállítási feltételek
  Szállítási határidők

  A növényeket március elejétől november elejéig értékesítjük, a kiszállítások március végén, április elején kezdődnek.
  A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 10-14 munkanapot vesz igénybe. A megrendelések teljesítése a szezon kezdetén a megrendelések feltorlódása miatt hosszabb ideig is eltarthat, ezért az első időszakban szíves türelmedet kérjük. A csomagolást és kiszállítást hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a küldemények a futárszolgálatnál. A kiszállítás pontos időpontjáról a futárszolgálat értesítőt küld a megadott email címedre.

  Szállítási díjak

  Szállítási díjaink vásárlási értékhatárok szerint változnak.
  10.000Ft-ig 2.890 Ft
  20.000 Ft-ig 3.490 Ft
  30.000 Ft-ig 3.990 Ft
  100.000 Ft-ig 4.690 Ft
  100.000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS

  Szállítási módok, csomagolás

  Növényeink növénytartóban neveltek, minden esetben fejlett gyökérzettel szállítjuk. Az évelőket általában 9-15 cm méretű edényben, a cserjéket 2-3 literes méretű edényben szállítjuk. A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényeinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.


   

  Visszatérítési feltételek

  A minőségi reklamációt kérjük legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd árudánknál vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes fajták között lehetnek olyanok, melyek télire visszahúzódnak, vagy tavasszal erősen visszavágásra kerültek, így ezek magassága, főleg a tavaszi időszakban, nem éri el a terméknél feltüntetett méretet, de gyökérzetük fejlett, ezért a minőségnek megfelelnek.

  Ha fajtaeltérést tapasztalsz, ami csak a virágzáskor derül ki, kérjük, hogy fotó kíséretében jelezd nekünk vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a virág színe a növény korától, talajadottságoktól, fényviszonyoktól erősen függhet, ezért a képen jelzettől eltérő árnyalatokat is tapasztalhatsz, de jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

  Jellemzők

  Magasság

  Szélesség

  Növekedési ütem

  Díszítő érték

  , ,

  Fényigény

  Talajigény

  Vízigény

  Hidegtűrő képesség

  Kiszerelés

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  „Corylus avellana ‘Red Majestic’ – vérmogyoró” értékelése elsőként

  Áruda információk