Crocus ‘Yalta’ – nagyvirágú krókusz

87 Ft

A Crocus ‘Yalta’ nagyvirágú krókusz, belső szirmai élénk lilák, külső szirmai halványkékes áranyalatúak. A narancssárga bibék gyönyörű kontrasztot alkotnak a lilás szirmokkal.

  • Kiszerelés: “A” minőségű virághagyma, 5/+ cm
  • Rendelhető mennyiség: minimum 11 db
  • Következő rendelési időszak kezdete: 2024 június
  • Áruda: Virághagyma farm

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Milyen fejlettségű virághagymát kapok?

A Virághagymafarm által forgalmazott gumók származási helye Hollandia. Minden esetben friss, ép hagymát küldünk, amely már a szezonban virágozni fog. Ahol lehet ott a gumó, vagy hagyma pontos méretet is feltüntettünk.

A Crocus ‘Yalta’ nagyvirágú krókusz, belső szirmai élénk lilák, külső szirmai halványkékes áranyalatúak. A narancssárga bibék gyönyörű kontrasztot alkotnak a lilás szirmokkal.

  • Magasság: 10-15 cm
  • Virág: Nagyvirágú, belső szirmai élénk lilák, külső szirmai halványkékes áranyalatúak. A narancssárga bibék gyönyörű kontrasztot alkotnak a lilás szirmokkal. Sötétzöld fűszerű levelét mutatóssá teszi a közepén lévő ezüstös csík. Kora tavaszi virágzású (február-március).
  • Tenyészhely: Napon vagy félárnyékban érzi jól magát.
  • Talaj: Átlagos vagy közepes nedvességtartalmú, jó vízáteresztésű talajt szeret.
  • Felhasználása: Nagyobb, 50-100 darabos csoportokba ültetve mutat igazán látványosan! Ha fűbe ültetjük, a virágzás után legalább 6 hétig még ne nyírjuk le a füvet! Ha korábban nyírjuk, az anyagumókon fejlődő kis új gumók nem tudnak elég nagyra nőni a következő évi virágzáshoz!

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: Virághagyma farm

Szállítási határidők

A kiszállítások ütemezése a biztonságos ültetési időszakokhoz igazodnak.
A tavasszal ültetendő, (nyári-őszi virágzású) fagyérzékeny hagymák kiszállítása a fagyok elmúltával március végén kezdődik. Az áprilistól beérkezett megrendeléseket 5 munkanapon belül szállítjuk.
Az ősszel ültetendő (tavaszi-nyári virágzású) hagymákat október elejétől szállítjuk. Az októbertől leadott megrendelések kiszállítás 5 munkanap belül történik.

Szállítási díjak, szállítási módok

MPL Futárszolgálat házhoz szállítással: 2.240 Ft
Postán maradó: 2.240 Ft

Rendelések összevonása

Ha a rendelési időszak alatt több rendelést adsz le, akkor azokat összevonjuk, és egy rendelésként egy szállítási díjjal küldjük el neked. Kérjük, hogy ebben az esetben jelezd az új megrendelésed leadásakor a vásárlási megjegyzésbe, hogy melyik meglévő megrendeléseddel szeretnéd összevonni.

Jellemzők

Magasság

,

Szélesség

Díszítő érték

Virágzás időszaka

Virágszín

Fényigény

,

Hidegtűrő képesség

Talajigény

Vízigény

Kiszerelés

Ültetési időszak

, ,

Ültetési mélység

Árusító

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Crocus ‘Yalta’ – nagyvirágú krókusz” értékelése elsőként

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz