Crown Princess Margareth – David Austin angol rózsa

5 969 Ft

Nagy fürtökben, dúsan virágzó, barackos-narancsos színű. igen ellenálló David Austin angol rózsa

kiszerelés: szabadgyökerű

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Nagy, barackos-narancsszínű virágok, erős illat jellemzi ezt a  David Austin angol rózsát, mely futórózsának is nevelhető.

  • Alak: bokros, íves növekedésű
  • Magassága: 120-150 cm
  • Virág: barackos narancsszínű, tömött, rozettás
  • Virágzás: ismétlődő
  • Illat: erős. gyümölcsös
  • Tenyészhely: napos, de félárnyékos helyen is ideális
  • Talaj: az ideális talaj laza, humuszos, jó vízáteresztő és enyhén savas vagy normál kémhatású (az optimális az 5,5 és 6,5 közötti pH érték)
  • Ellenállóság: kiváló
  • Nemesítő: David Austin
  • Bemutatás éve: 1999

További információk

Nemesítő

Magasság

,

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, , ,

Virágszín

, ,

Virágméret

Ellenállóság

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Élőben megtekinthető

A Rózsaland a Florapont jogvédett, fajtabiztos, szabadgyökerű rózsák árusításáért felelős divíziója. Fajtaválasztékunkban az egyik legrégebbi német nemesítő cég, a Tantau, továbbá David Austin és más ismert nemesítők rózsáit tudod megvásárolni. A jogvédett rózsák a közelmúlt nemesítései, így ezek a mai kor igényeit is kiválóan teljesítik:  a betegségekkel szembeni nagyobb ellenállóképességet, hosszú virágzási időszakot, különleges illatokat és persze új virágformákat és divatos színeket.

A szabadgyökerű példányok értékesítésének kiemelt előnye, hogy a 2-3 éves rózsák hosszú, kb 25-30 cm-es gyökérzettel kerülnek kiszállításra, így gyökérzetük hamar eléri a számukra kívánatos mélységet, továbbá a szállítási költségük  jóval kisebb, mint a konténeres kiszerelésűeké, így ha a környezetvédelem és  a kedvező szállítás is fontos számodra, akkor  a szabadgyökerű rózsáink közül érdemes választanod! Minden rózsánk ún. A kategóriájú, ami a szigorú német minőségi előírások szerinti legmagasabb minőségnek felel meg: legalább 3 erős fejlett ágat és sűrű gyökérzetet jelent.

 

Szállítási részletek

A szabadgyökerű rózsákat gyűjtő rendszerben az ültetési szezon előtt értékesítjük. A pontos szállítási határidőkről az egyes fajták rendelhetőségénél látható info ikonra kattintva tudsz tájékozódni. 50,000 Ft feletti rendelésedet ingyen szállítjuk ki! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Fajtagaranciát vállalunk! Ha valamilyen oknál fogva nem a megfelelő fajtát kaptad, akkor a rendelést követő 12 hónapon belül jelezd nekünk fotó kíséretében, és jogos reklamáció esetén díjmentesen cseréljük.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 900 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 50 000 Ft

Érdekelhetnek még…