Cupressocyparis leylandii ‘Gold Rider’ – leylandi ciprus

6 287 Ft

A Cupressocyparis leylandii ‘Gold Rider’ – leyland ciprus 8-10 m magas, alapfajnál gyengébb növekedésű.Színe a leylandik közül a legsárgább, lombozata sűrűbb ágrendszerű.

Kiszerelés: konténer, 3 l , 40-60 cm

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

A Cupressocyparis leylandii ‘Gold Rider’ – leyland ciprus 8-10 m magas, alapfajnál gyengébb növekedésű.Színe a leylandik közül a legsárgább, lombozata sűrűbb ágrendszerű.

  • Alak: Sűrű, merev ágrendszerű, széles kúp alakú, ellenálló örökzöld növény. 8-10méter magasra is megnő.
  • Levél: Színe a leylandik közül a legsárgább, lombozata sűrűbb ágrendszerű.
  • Származás: Anglia
  • Felhasználása: Kiváló sövénynövény, ültetése 80-100 centiméter között ajánlott vagy nyíratlan sövénynek akár sokkal messzebb is lehet ültetni. Érdemes évente 1-2 alkalommal visszavágni, hogy sűrűbb, kompaktabb növényt kapjunk.
  • Tenyészhely: Napos helyre ültessük. Bármilyen talajban jól fejlődik, bírja a szárazságot, de igazán szép akkor lesz, ha megfelelően öntözzük, és évente legalább egyszer pótoljuk a tápanyagot.
  • Gondozása: Nyírását május végén és szeptemberben végezzük. Első években tövének gyommentesen tartása gyorsabb növekedést eredményez.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: InnoFlora kertészet

Szállítási határidők

A növényeket március végétől november elejéig értékesítjük. A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 5-10 munkanapot vesz igénybe. A hét folyamán beérkezett megrendelések csomagolása a következő hét első felében zajlik, így megrendelésed kézbesítése a következő hét második felében várható.

Szállítási díjak

Szállítási díjaink vásárlási értékhatárok szerint változnak.
30.000 Ft-ig 4.700 Ft
60.000 Ft-ig 9.400 Ft
100.000 Ft-ig 14.100 Ft
100.000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek (9-15 cm méretű edényben). A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A kiszállítás GLS futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényeinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.

Jellemzők

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

,

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Áruda információk