Cytisus ‘Golden Sunlight’ – zanót

4 980 Ft

A Cytisus ‘Golden Sunlight’ – zanót egzotikus megjelenésű díszcserje, vékony, keskeny szárai vannak, amiket teljesen beborítanak a sárga virágok.

 • Kiszerelés: konténer, 2 l, 30/40 cm
 • Szállítás várható időpontja: 29. hét
 • Áruda: Csodás klematiszok és kúszók

 

Cytisus Golden Sunlight zanót
Cytisus 'Golden Sunlight' - zanót 4 980 Ft

A Cytisus ‘Golden Sunlight’ – zanót egzotikus megjelenésű díszcserje, vékony, keskeny szárai vannak, amiket teljesen beborítanak a sárga, illatos virágok. A Golden Sunlight virágai kétszínűek, halványsárga, a közepén világos narancssárga.

 • Alak: Kb. 2 m magas, 1 m széles. Alakja kissé gömbölyded, felfelé törekvő ágai ívesen hajlanak.
 • Virág: Május elejétől júniusig díszítenek élénksárga pillangós virágai, melyek sűrűn borítják az ágakat.
 • Levél: Levelei aprók, ritkásan állnak, tojásdad alakúak, nagy részük már virágzáskor lehull. Különlegessége, hogy ágai télen is zöldek maradnak.
 • Felhasználása: Évelőkkel társítva nagyon jól mutat. Virágos vesszői a lakásban is szépen mutatnak.
 • Tenyészhely: Napos, meleg, széltől védett helyen fejlődik a legjobban. A pangó vizet, az átültetést és a meszes talajt rosszul viseli. Fagyásra hajlamos, téli védelmet igényel.
 • Gondozása: Júniusban az elvirágzás után egy fiatalító metszés jót tesz a növénynek. Felére vágjuk vissza a vesszőket, ez elősegíti a következő tavasszal a bő virágzást.
 • A növény minden része enyhén mérgező!
 • Levágott ágait karácsony környékén díszíteni is szokták, és ezekből az ágakból készülhet az úgynevezett grincsfa.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Szállítási határidők

A megvásárolt növényeinket a rendeléstől számított 14-28 munkanapon belül április elejétől november végéig szállítjuk. A pontos szállítási időt feltüntetjük a növények adatlapján, és a visszaigazoló emailben is láthatod majd. A szállításokat elsősorban kedd-szerda-csütörtöki napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a futárszolgálatnál.

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink egységesen 2 literes növénytartóban neveltek, méretük fajtájuktól függően a szezonban 40-60, ill. 60-90 cm. A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.

Szállítási díjak

MPL Futárszolgálat
1-2 db 2990 Ft
3-4 db 3990 Ft
5- db-tól 4990 Ft
Telephelyi átvétel (Budajenő, Pest megye) 180 Ft


 

Visszatérítési feltételek

A minőségi reklamációt kérjük legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd árudánknál, vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes fajták között lehetnek olyanok (pl. texensis és olasz klemátisz fajták), amik télire visszahúzódnak, vagy tavasszal erősen visszavágásra kerülnek, így ezek magassága, főleg a tavaszi időszakban, kiszállításkor nem éri el a terméknél feltüntetett méretet, de gyökérzetük fejlett, ezért a minőségnek megfelelnek.

Ha fajtaeltérést tapasztalsz, ami csak a virágzáskor derül ki, fotó kíséretében jelezd nekünk, vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a virág színe a növény korától, talajadottságoktól, fényviszonyoktól erősen függhet, ezért a képen jelzettől eltérő árnyalatokat is tapasztalhatsz, de jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Magasság

,

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

,

Virágszín

Fényigény

Talajigény

,

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cytisus ‘Golden Sunlight’ – zanót” értékelése elsőként