Dahlia ‘Karma Choc’ – dekoratív dália

1 579 Ft

A Karma Choc – dekoratív dália közepesen magas, kb. 100 cm-es dália. Kb. 15 cm-es virágjai nagyon sötét pirosak (már-már csokoládé színűek).

Kiszerelés: szabadgyökerű, extra “A” minőség, fejlett, erős gumó

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A Karma Choc – dekoratív dália közepesen magas, kb. 100 cm-es dália. Kb. 15 cm-es virágjai nagyon sötét pirosak (már-már csokoládé színűek).

  • Alak: Közepesen magas, nagyvirágú dália.
  • Virág: Sötétpiros színű, nagy virág.
  • Levél: Tojásdadok, sötétzöldek.
  • Tenyészhely: A dália az árnyékos helyet nem kedveli, ezért célszerű olyan helyet keresni számára, ahol egész nap éri a napsütés, mivel meleget kedvelő növény. Ha van lehetőség a kertben, a déli fekvésű oldalra ültessük. A fák vagy cserjék alá nem szabad beültetni, ott elpusztul.
  • Talaj: tápanyagban gazdag. Vízigényük közepes, virágzásuk idején rendszeres vízellátást igényelnek. A pangó vizet viszont rosszul viselik, ezért fontos számukra a jó vízáteresztő talaj.
  • Felhasználása: Erőteljes színe miatt évelőágyásba központi növénynek ültessük.
  • Ültetési időszak: A dáliát tavasszal a fagyosszentek (május) után szabad kiültetni a szabadfölbe.

Kiültetési ötletek

Kiültetési ötletünkből megtudhatod, hogy mivel társíthatod ezt a dália fajtát, hogy még izgalmasabb legyen növénykiültetésed!

Error: View aa583136bp may not exist

További információk

Díszítő érték

Virágzás időszaka

, , ,

Virágszín

Magasság

Szélesség

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Hill & Garden – Virághagyma farm kínálatában minőségi, egészséges fejlett virághagymákat találsz hatalmas választékban. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze növénykiültetésedet. Folyamatos készletfrissítés, újdonságok és kész összeállítások, több száz különleges fajta egy helyen.

Szállítási részletek

Hagymás és gumós növényeinket külföldi termesztőktől, gyűjtőrendszerben szerezzük be. A megrendelésedet a megfelelő ültetési idő előtt MPL futárszolgálattal szállítjuk ki. Várható szállítási határidő a megrendeléstől számított 4-6 hét. Termékeink megrendelésekor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 778 Ft
Áruda maximum szállítási díja 3 175 Ft

Érdekelhetnek még…