Dahlia ‘Karma Prospero’ – dekoratív dália

A Karma Prospero – dekoratív dália magas, kb. 110 cm-es dália, a virágja kb. 15 cm-es. Rózsaszín szirmai sötét-rózsaszínnel csíkozottak.

Kiszerelés: szabadgyökerű, extra “A” minőség, fejlett, erős gumó

Ez a termék jelenleg nem elérhető.

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A ‘Karma Prospero’ a dáliák Waterlily nevű csoportjába tartozik, nem véletlenül, mert virágja a tündérliliomra hasonlít.

  • Alak: Magas, kb. 110 cm-es
  • Virág: Rózsaszín szirmai sötét-rózsaszínnel csíkozottak, a virágja kb. 15 cm-es.
  • Levél: Tojásdadok, sötétzöldek.
  • Tenyészhely: A dália az árnyékos helyet nem kedveli, ezért célszerű olyan helyet keresni számára, ahol egész nap éri a napsütés, mivel meleget kedvelő növény. Ha van lehetőség a kertben, a déli fekvésű oldalra ültessük. A fák vagy cserjék alá nem szabad beültetni, ott elpusztul.
  • Talaj: tápanyagban gazdag. Vízigényük közepes, virágzásuk idején rendszeres vízellátást igényelnek. A pangó vizet viszont rosszul viselik, ezért fontos számukra a jó vízáteresztő talaj.
  • Felhasználása: Évelőágyásba és vágott virágnak.
  • Ültetési időszak: Tavasszal a fagyosszentek (május) után szabad kiültetni a szabadfölbe.

Kiültetési ötletek

Kiültetési ötletünkből megtudhatod, hogy mivel társíthatod ezt a dália fajtát, hogy még izgalmasabb legyen növénykiültetésed!

Error: View aa583136bp may not exist

További információk

Díszítő érték

Virágzás időszaka

, , ,

Virágszín

Magasság

Szélesség

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Hill & Garden – Virághagyma farm kínálatában minőségi, egészséges fejlett virághagymákat találsz hatalmas választékban. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze növénykiültetésedet. Naprakész kínálat, újdonságok és kész összeállítások, több száz különleges fajta egy helyen.

Szállítási részletek

A megrendelésedet a MPL futárral, a megfelelő ültetési időszakban, október elejétől juttatjuk el címedre. Vásárláskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 598 Ft
Áruda maximum szállítási díja 1 999 Ft

Érdekelhetnek még…